Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), Türkiye Hentbol Milli Takımı’na ilk Beykozlu hentbolcuyu gönderdi. Kulüp bünyesinde yeni kurulan atletizm takımı da katıldığı ilk müsabakada 2. olarak ilçede büyük sevinç yaşattı. Bugüne kadar taekwondo ve atletizm dallarında milli takıma sporcu göndererek ilçeyi birçok kez gururlandıran Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) hentbolda da başarısını kanıtladı. 

A Milli Hentbol Takımı’nda İlk Beykozlu

Süper Lig’de namağlup liderlik başarısını sürdüren Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı’nın yetenekli oyuncusu Ömer Faruk Güldal Türkiye Milli Hentbol Takımı’nda forma giyerek ilçenin gururu oldu.

Maçlarda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Ömer Faruk Güldal milli takım kadrosunda yer alanilk Beykozlu hentbolcu olarak adını ilçe spor tarihine yazdırdı. 

EHF Avrupa Şampiyonası Grup Maçı’ndaPolonya karşısında sağ kulvarda yerini alan ve bir de gol kaydedensporcu ilçeye ve kulübüne büyük sevinç yaşattı.

Polonya müsabakaları için Beykoz Belediyesi GSK Takımından 5 sporcu milli takıma dâhil edilirken, kulüp bu sezon milli takıma en fazla oyuncu veren takımların başında yer aldı.

Beykoz GSK Sporcuları Adana Yarı Maratonunda 2. Oldu

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bu sezonki başarı halkasına bir yenisini Atletizm Takımı’yla ekledi.

10 Ocak Pazar günü yapılan 11. Adana Kurtuluş Yarı Maratonu’na katılan Beykoz Belediyesi GSK Atletizm Takımı sporcuları büyük bir başarıya imza atarak 2.oldu.

Beykoz Belediyesi GSK Atletizm Takım Teknik Menajeri Oğuzhan Yılmaz yaptığı açıklamada, ilk kez katılım sağlanan bir yarıştan başarıyla çıkmalarından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederken, bu başarıyı öncelikle Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'a ardından da tüm ilçe sakinlerine hediye ettiklerini söyledi.

Beykoz Belediyesi GSK Atletizm Takımı Şubat Ayı’nda yapılacak Trabzon Yarı Maratonu’nda da ilçemizi temsil edecek.

Editör: TE Bilisim