Beykoz Belediye Eski Başkan Yardımcısı, İBB ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi, 15 Temmuz Gazisi Muharrem Kaşıtoğlu, Kastamonu Bozkurtlular Derneği'nde hemşehrileri ile 2019 Yerel Seçimleri hakkında istişare toplantısında biraraya geldi.

Kastamonu Bozkurtlular Derneği'nde hemşehrileri ile biraraya gelen Muharrem Kaşıtoğlu hemşehrileri ile yaptığı istişare toplantısında 2019 Yerel Seçimleri'ni değerlendirdi.



Kaşıtoğlu; "Beykoz'da ilerleyen zamanlarda bir yola çıkmak istiyorum. Tabi bu yola çıkarken öncelikle hemşehrilerimin desteğini almak benim için büyük önem taşıyor. 251 bin nüfusu olan Beykozumuzun, 80 binini Kastamonu nüfusu oluşturuyor.

Bildiğiniz üzere, AK Parti Beykoz İlçe kurucuları arasında olmakla beraber her kademesinde görev yaptım. Allah'ın takdiri, bizim özverili çalışmalarımızı gören teşkilatımız bizi ödüllendirdi ve çok kıymetli Beykozlu ve Kastamonulu hemşehrilerime, bir dönem meclis üyesi, bir dönemde Belediye Başkan Yardımcısı olarak hizmet etme fırsatı verdi. Bende inaniyorum ki, bu süre zarfında çok kıymetli hemşehrilerime hizmet edebildiğimi düşünüyorum. Beykoz'a ve Beykozlu hemşehrilerime daha iyi hizmetler sunabilmek için 2019 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde, Belediye Başkan Aday Adayı olmayı düşünüyorum. Tabi, az önce dediğim gibi siz değerli hemşehrilerimizin takdiri ve onayı ile bu yola çıkacağım. Sizlere şimdi soruyorum; çok kıymetli Bozkurtlu hemşehrilerim, 2019 yılında Beykoz'dan Belediye Başkanlığı'na Aday Adayı olduğum zaman, beni bu konuda yalnız bırakmayacağınıza söz veriyor musunuz?" şeklinde konuştuğu öğrenildi.



Kastamonu Bozkurtlular Derneği'nde bulunan yaklaşık 100 kişilik dernek yöneticisi, "Sayın başkanım, öncelikle derneğimizi onurlandırdığınız için çok teşekkür ederiz.

Bahsettiğiniz gibi Beykoz'un 250 bin nüfusu var ve 80 bin Kastamonulu var dediniz. İstanbul'un bir çok ilçesinde Kastamonu nüfusu yoğun fakat dediğiniz gibi 250 bin de 80 bin Kastamonu nüfusu, yüzde olarak baktığınızda İstanbul'un hiçbir ilçesinde yok.

İstanbul'un hiçbir yerinde Kastamonulu Belediye Başkanımız da yok. Allah'ın izniyle ilki siz olacaksınız.

Şimdi bize bir sual sordunuz. Burada bulunan Bozkurtlu hemşehrileriniz olarak cevap verelim; 'Sizi; canımızla, kanımızla, malımızla, maddi ve manevi herşekilde destekleyerek aday olmanızı istiyoruz. Gece gündüz demeden sizin için çalışacağımıza şüpheniz olmasın' şeklinde konuştular.

Kaşıtoğlu'nun adaylığı 15 Temmuz Gazilerini heyecanlandırdı

15 Temmuz Gazisi olan Muharrem Kaşıtoğlu'nun, Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olacağını duyan 15 Temmuz Gazileri, Kaşıtoğlu'nun aday olacağını heyecanla ve mutlulukla karşıladıklarını ifade ettiler.

Gaziler, sayın Cumhurbaşkanımızın gönlünde 15 Temmuz Gazilerinin yerinin çok farklı olduğunu biliyoruz. Bizler, 15 Temmuz gecesi, hain darbe girişimini bastırdık. İhanete dur dedik. Zaayiatsız, muzaffer olunmuyor. Bizler o zaaiyatı, Muharrem Kaşıtoğlu ile birlikte Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yaşadık, şahit olduk ve GAZİ olduk. Allah'ın izniyle 2019 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde, 15 Temmuz Gazisi Muharrem Kaşıtoğlu'nu aday görürüz. Allah çıkacağınız yolda yar ve yardımcısı olsun. Allah muzaffer eylesin" dediler.

Muharrem KAŞITOĞLU Kimdir?

1973 yılında Kastamonu Bozkurt’ta doğan Muharrem Kaşıtoğlu, 1976 yılından bu yana Beykoz’da yaşamaktadır.


Sırasıyla; Beykoz Yenimahalle Mehmet Emin Pulat Konak ilkokulu’nu, Anadolu Hisarı Ortaokulu’nu, Haydarpaşa Teknik Lisesi’ni ve ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu yönetimi bölümünü bitirmiştir. Marmara Üniversitesi “İstanbul Araştırmaları” bölümünde yüksek lisans eğitimi yapmıştır. Halen 2. Yüksek lisans eğitimine Aydın Üniversitesi “Marka Şehirler” bölümünde devam etmektedir.


Pek çok Sivil Toplum Örgütünde görev almıştır.


Beykozlu Kastamonulular Derneği, Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği, Beykoz Belediye Spor Kulübü ve Beykoz Kent Konseyi gibi STK’ların başkanlıklarını yapmıştır.


Halen her yıl bin beş yüz ihtiyaç sahibi üniversite öğrencisine burs sağlayan Türk Kızılayı Avrasya Şubesi ve Kastamonu Çalışma Grubu Başkan Vekilliği görevlerinin yanı sıra İlim Yayma Cemiyeti Beykoz Şubesi Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.


Siyasete AK Parti’nin kuruluşunda mahalle teşkilatlarında başlamış ve partinin çeşitli kademelerinde kuruluşundan bu güne aralıksız görev almıştır. 2009-2014 ve 2014-2019 dönemlerinin Beykoz ve İBB meclis üyesidir. 2014-2018 yılları arasında Beykoz Bel. Bşk. Yrd.lığı yapmıştır. Kültür&Sanat ve Eğitim temel ilgi alanıdır.


Muharrem Kaşıtoğlu’nun 60’lar Hikaye -70’ler Terane – 80’ler Şahane, Edebiyatımızda Beykoz ve Beykozlu Edebiyatçılar, Yazmış Bulunduk, adlarıyla yayımlanmış kitaplarının yanı sıra, özellikle çocukların yaşadıkları kenti tanımalarını ve daha çok sevmelerini sağlamayı amaçladığı ve büyük beğeni toplayan Beykoz Masalı ve Üsküdar Masalı kitaplarını yazmıştır. Aynı formatta Fatih Masalı’nı yazmaktadır.


Evli; Yusuf Taha, Ömer Salih ve Faruk Etka adlarını taşıyan üç evladı olan Muharrem Kaşıtoğlu, hain darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz 2016 gecesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde işgalcilere ilk müdahale eden grupta yer almış ve yaralanarak “Gazilik” ünvanı ile şereflenmiştir.


Editör: TE Bilisim