Adalet ve Kalkınma Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Habertürk'te AK Parti'nin 29 Mart 2019'da yapılacak Yerel Seçimlerde izleyecekleri stratejilerinden bahsetti.

Yerel Seçimlerde izleyecekleri stratejilerden bahseden Özhaseki, il ve ilçelerde özenle anket çalışmaları yaptıklarını ve anketlerden çıkan sonuçların adayları belirlemede büyük rol oynayacağını ifade etti.

Ankette çıkan sonuçlar adayımızı belirkeyecek!

Özhaseki, Anketlerde çıkan sonuçlar aday belirlememizde öncelik sebebimiz olacaktır. Tabi sadece anketlerde çıkan sonuçlar bir kriter değil, bulunduğu yerde sevilen bir kimliğe de sahip olmak zorunda. Adının şaibeye karışmamış olması da önemli kriterlerimizden...

Erken seçim gündemimizde yok!

Başkan Yardımcısı Özhaseki, erken seçim gibi bir düşüncemiz yok. Yerel seçimler zamanında yani 29 Mart 2019 tarihinde yapılacaktır.

 

Yerelde ittifak yok ama gönül ittifakı olabilir

MHP Lideri Bahçeli'de bu konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Yerel seçimler de ittifak olmayacak ama yarın ne olur, neyi gösterir bilinmez. Tabi, tabanda bir ittifakta söz konusu olabilir.

2014'de yapılan ankette Mustafa Tahmaz çıkmıştı!

AK Parti Genel Merkezi'nin 2014 yılında Beykoz İlçe Teşkilatı'nda yaptırmış olduğu temayül yoklamasında Mustafa Tahmaz birinci çıkmıştı.

AK Parti Beykoz Teşkilatı'nda 138 oyun 26'sını alarak anketlerde birinci çıkan Mustafa Tahmaz'dan sonra ise, ikinci sırada dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Hanefi Dilmaç, üçüncü sırada dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baki, dördüncü sırada ise dönemin AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer çıkmıştı.

2014 yılında yapılan anket sonuçlarında alınan oy şu şekildedir.

1. Mustafa Tahmaz 26 oy

2. Hanefi Dilmaç 25 oy

3. Yüksel Baki 23 oy

4. Adem Sefer 18 oy

2014'de yapılan anket sonuçlarından Mustafa Tahmaz'ın birinci çıkmasına rağmen, mevcut Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek aday gösterilmişti.

AK Parti Beykoz'da henüz aday adayı yok!

29 Mart 2019 Yerel Seçimleri'ne yedi ay gibi kısa bir zaman kalmış olmasına rağmen henüz bir aday adayı çıkmış değil fakat Özhaseki'nin Habertürk'te yapmış olduğu 'Belediye Başkan Adayını anketler belirleyecek' açıklamasından sonra, aday adaylarının sahaya çıkacağı düşünülüyor.



2014'ün anket birincisi Mustafa Tahmaz kimdir?











Editör: TE Bilisim