2006 yılında cami minarelerini saat kulesi olarak tadil ettikten sonra ilk olarak Çavuşbaşı Çok Programlı Lise olarak faaliyet göstermeye başlayan eğitim kurumunun başı, tabiri caizse belada sayılır. 

Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgilerin ışığında; mesleki okul ilk kurulduğunda tekstil bölümünün var olmasından ötürü öğrenciler rahat bir şekilde staj yapabilsinler diye bir firma ile anlaşıyorlar. Bahsi geçen eğitim kurumunun bu kararı vermelerindeki asıl etken, öğrencilerin staj yapabilmek için güvenilir ortamda bulunması, bir nevi okul yönetiminin gözü önünde çalıştırılması arzusunda yatıyor. Konu bağlamında ismi lazım değil bir tekstil atölyesi ile anlaşılıyor.

Sözleşme Dolmadan Atölye Tahliye Edildi

Yine güvenilir kaynaktan aldığımız bilgi doğrultusunda okul yönetimi ile bahsi geçen tekstil atölyesi arasında bir yıllık kira sözleşmesi yapılıyor fakat sözleşme süresi dolmadan tekstil atölyesi anayasaya uygun bir şekilde def edildiği için bahsi geçen firmanın avukatları olayın peşini bırakmadı. İlk olarak bölge idare mahkemesine başvurdular fakat kaymakamlık tarafından verilen kararın güvenilirliği neticesinde mahkemenin düşürülmesine karar verilmişti. Olayın peşini bırakmamakta direten firmanın inatçı avukatları bölge idare mahkemesine başvurdu.

Beykoz Gündem Gazetesi Bilinmeyeni Aydınlattı

Sezarın hakkı sezara derler . Beykoz Gündem Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Yılmaz Gökgöz; güvenilir kaynaklardan edindiği veriler doğrultusunda Beykoz Anadolu Lisesi hakkında bilinmeyeni aydınlattı. Yetkili kurumlar ile bağlantı kurup bir de röportaj yapma fırsatına erişen başarılı gazeteci Gökgöz, Beykoz Gündem Gazetesi'nin değerli takipçileri ile yapmış olduğu röportajı 2 Temmuz 2019 günü (bugün) paylaşacak.

Editör: TE Bilisim