Tokatköy yolundan Kavacık'a giden 34 DH 8229 plakalı araç sürücüsü Kenan Mutlu, virajı alamayarak feci şekilde can verdi. Yanındaki yolcu koltuğunda oturan arkadaşı kazayı küçük sıyrıklarla atlatırken, araç şoförünün alkollü olduğu iddia edildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, araçtan sarkarak hareket halindeyken çukura düşünce devrilen aracın altında kalan sürücünün hayatını kaybettiği bildirildi. Uzmanlar, emniyet kemerinin takılı olması durumunda kazanın ölümle bitmemiş olacağının altını çizerken, Beykoz Belediyesi'ne bağlı Zabıta ekipleri ve itfaiye birimleri, yoldaki kan izlerini ve kaza kalıntılarını tamamen temizleyerek, yolu araç trafiğine açtığı öğrenildi.

Öte yandan son zamanlarda Beykoz'da çok sayıda kazanın meydana gelmesi, seyir halindeki Beykozluların dikkatini çekti. Alkollü ve dikkatsiz sürücülerin Beykoz trafiğinde umarsızca 1xbet hareket etmesinden şikayet eden Beykozlular, özellikle akşam saatlerinde sahilde motosikletli gençlerin kendilerini ve diğer araçlardakilerin hayatını tehlikeye atacak şekilde ilerlemesi, sürücü ve yolcuları endişelendirdiği kaydedildi.

Beykozlular tedirgin ve üzülüyor


Beykoz'un özellikle trafikteki tehlikeli hareketleriyle ülke genelinin dikkatini çeken ve ulusal haberlere de konu olan kaza görüntüleriyle anılması, Beykozluları hem tedirgin etmeye hem de üzmeye devam ediyor.





 

 

 
Editör: TE Bilisim