Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hazırlanan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Hakan Çobanoğlu'nun görevi bırakması sonrasında yeni teknik direktör olarak Erdoğan Eryılmaz açıklandı.

Futbolculuk ve Teknik Adamlık kariyeri başarılarla dolu Erdoğan Eryılmaz ile anlaşmış bulunmaktayız.Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Zeki Aksu, Sosyal Medya Hesabından yapmış olduğu paylaşımda yeni Teknik Direktör Erdoğan Eryılmaz hakkında şu bilgileri paylaştı...

Deneyimli Hocamız Bölgesel Amatör Lig kurulduğundan beri aralıksız çalışmakla birlikte birçok takımda başarılı sezonlar geçirmiştir. İki kez 3.Lig'e yükselme finali oynama başarısı göstermiştir. Bu anlaşmanın camiamıza ve hocamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz...

1968 Doğumlu olan Erdoğan Eryılmaz, Kocaelispor, Ankara Şekerspor, Gaziantepspor, Diyarbakırspor, Aydınspor, Balıkesirspor, Eskişehirspor, Adana Demirspor, Zeytinburnuspor, Mustafa Kemalpaşaspor, Erdemir Belediyespor ve Yenibosnaspor takımlarında forvet ve santrafor olarak aktif futbolculuk dönemleri yaşamış bir isim.

Erdoğan Eryılmaz'ın Teknik Direktörlük kariyeri ise Zeytinli Belediyespor, Çorlu Gençlerbirliği, Sultangazispor, Çorlu 1947 ve Ağrı Patnosspor bulunmakta. Sarı-Siyahlıların yeni teknik adamı Sultangazispor ile Bölgesel Amatör Lig Şampiyonluğu yaşamıştı.

Editör: TE Bilisim