Beykoz Belediyesi Meclisi Mart ayı çalışmalarına başladı. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında yapılan toplantıda Klasbahis gündem maddeleri ve ay içindeki önemli haftalar görüşüldü.  

5 Mart 2018 Pazartesi günü yapılan toplantıda öncelikli olarak bir önceki aya ait meclis tutanağı oylandı.

Beykoz’dan Kudüs ve Afrin’e Destek

Mart Ayı’nın etkinliklerle dolu bir ay olduğuna dikkat çeken Başkan Çelikbilek meclise hayırlı bir hafta dileyerek ilçede Yeşil Ay Haftası  (1-7 Mart), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 18. Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümü, Muhasebe Haftası ((1-7 Mart) dolayısıyla kutlamalar yapılacağını söyledi.  

Başkan Çelikbilek İslam’ın ilk kıblesi, Müslümanların şerefi ve ecdat mirası Kudüs’e sahip çıkmak için meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla Mayıs Ayı’nda Kudüs ve Mescid-i Aksayı ziyaret edeceklerini ifade etti. Başkan Çelikbilek ayrıca Afrin’de destan yazan Mehmetçiğe destek için ilçeden bölgeye bir kafile gönderileceğini ve terörden temizlenen bir köye çeşitli yardımlar ulaştıracaklarını ifade etti.

Nargile Sigaradan Daha Tehlikeli

AK Parti adına söz alan meclis üyeleri Emin Yavuz Yeşil Ay Haftası) , Gül Biçer ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’yle ilgili söz alarak birer konuşma yaptı.

CHP adına söz alan meclis üyesi Gülay Demirel ise Yeşil Ay Haftası dolayısıyla yaptığı konuşmada nargilenin sigaradan daha tehlikeli olduğuna dikkat çekti.

Dilek ve temennilerin ardından CHP grubu tarafından meclis başkanlığına verilen önerge okundu.

Müdürlük kurulması hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi ise oy birliğiyle Hukuk Komisyonu’na havale edildi.

Bir sonraki meclis toplantısı 9 Mart 2018 Cuma günü yapılacak.
Editör: TE Bilisim