Özellikle şehir içlerinde yol kenarlarına atılan çöpler, zamanla birikerek kötü bir görüntü oluşturuyor. Beykoz Belediyesi ise ilçede bu anlamda bir seferberlik başlatarak, Beykoz'un görünümünü güzelleştirmeye başladı. Beykoz Belediyesi'nin Temizlikten Sorumlu Başkan Yardımısı Ferruz Kutsal, Çiğdem Mahallesi'nde bulunan boş arazideki çöplerin toplanması ve yabani otların temizlenmesi için bugün bir ekip yönlendirdi. 

BEYKOZ BELEDİYESİ TEMİZLİK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İstanbul'un en büyük yüzölçümüne sahip ilçelerinden birisi olan Beykoz, yeşil görünümüyle fark yaratıyordu ancak özellikle mahalle içlerinde ve yerleşime açık alanlardaki kirliğiyle eleştiriliyordu. Gelişigüzel atılan çöpler ve yabani otlar, Beykoz'un görünümünü olumsuz etkiliyordu. Beykoz Belediyesi ise bu duruma bir nokta koymak için harekete geçti ve "Bismillah" diyerek, kolları sıvadı. 

Beykoz Belediyesi Temizlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Ferruz Kutsal, ekipleri "Temiz Beykoz" için yönlendirdi. Dozer yardımıyla temizliğe başlayan Belediye görevlileri, Çiğdem Mahallesi'nde OMKA Spor Tesisleri'nin hemen aşağısında bulunan boş alanı titiz bir şekilde temizledi.

Editör: TE Bilisim