Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz Belediye Meclis Üyesi Mimar Bayram Çevik, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Genel Merkezin belirlemiş olduğu; “Kirlenmemiş, mütevazı, angaje olmayan ve güler yüzlü” kriterlere de Beykozluların talebi olan “Mimar Aday” kriterine kayıtsız kalmadı.

Mimar Bayram Çevik, bugün AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı'na gelerek aday adaylığı müracaatı için İlçe Başkanı Dilmaç'a dosyasını teslim etti.

Çevik, dosyasını teslim etmeden önce ilçe binasında bulunan haziruna kısa bir konuşma yaptı.

Çevik; "Beykoz benim sevdam"

Değerli Beykozlu Hemşehrilerim,

2019 yerel seçimlerinde partimizin Beykoz Belediye Başkan aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Şahsım ve hayatımın en önemli değeri olan Beykoz ailesi için hayırlı olmasını temenni ederim.

Beykoz’da başlayan hayatım, eğitim sürecim hariç, hamdolsun sizler ile birlikte bugüne kavuştu. Mesleğim gereği, mimar olarak Beykoz’a hizmet vermenin yanı sıra, çeşitli STK’larda görev yaptım. Beykoz’da ürettiğim ve birçok ilde hayata geçen yüzlerce projelere imza attım. AK Parti’miz çatısı altında, aktif siyasetin içerisinde yer aldım. Önce partimin sonra sizlerin teveccühü ile meclis üyesi seçildim ve elimden geldiği kadar hizmet ettim.

Ben Beykoz’un yetiştirdiği bir genç olarak sorunlarını da dertlerini de iyi bilen biriyim. Ben Beykozluyum ve Beykoz’u daha ileriye taşıma konusunda dertliyim. Sizlerden aldığım güç ile edindiğim bilgi birikimi Beykoz’un geleceğini inşa etmekte bir tuğla eklemek için bu yola çıkmış bulunuyorum. Yürüyeceğim bu kutlu yolda siz kıymetli Beykozlu hemşehrilerimin desteği ve duasına talibim.

Aday adaylığı sürecine katılan tüm dostlarıma başarılar dileyerek, bu sürecin Beykoz ilçemiz için en hayırlısı ile tamamlanmasını yüce Rabbimden temenni ederim. Desteğiniz ve yüreklendirmeniz için hepinize şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim