Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, halkımıza irşad vazifesini yerine getiren cami ve din görevlilerini “Teşekkür Yemeği”nde ağırladı.







İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde verilen “Teşekkür Yemeği”ne Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları, başkan danışmanları, Beykoz Müftüsü Ali Efe, Beykoz’daki camii imam hatipleri ve dernek temsilcileri ile din görevlileri katıldı.



Paşabahçe Camii İmamı Hasan Koçak’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda camii dernek temsilcileri ve din görevlileri, ilçedeki camii ve din hizmetleri alanında Başkan Yücel Çelikbilek’le her zaman işbirliği ve fikir alışverişi içinde olduklarını belirterek desteklerinden dolayı kendisine teşekkürlerini ilettiler.



Başkan Çelikbilek:”Sevgiyi ve maneviyatı yaymak kutlu bir görevdir”



Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek programda yaptığı konuşmada, “Siz değerli din görevlilerimizin, toplumumuzu din ve ahlak, maneviyat konularında aydınlatmada öncü olma rolleri, camilerin, camide görev yapmanın önemi hakikaten çok önemli. Rabbim sizi böyle bir alanda istihdam ettiği için şükretmelisiniz. Sizler gibi liyakatli, toplumu olumlu yönlendirebilecek insanların varlığının artması, bizleri de manen doyurmuş oluyor. Bizler kardeşlik duygularımızı yaymaya çalıştıkça ülkemizde ve dünyada zulüm gören insanlar azalacaktır. Sevgiyi ve maneviyatı yaymak kutlu bir görevdir. Sizlerle birlikte ciddi çalışmalar yaptık. Siz din görevlilerimiz Peygamberlerin varislerisiniz, gittiğiniz yerlerde kardeşliği, sosyal kaynaşmayı sağlamakla görevlisiniz. Rabbim gayretlerinizi arttırsın.” dedi.



Beykoz Müftüsü Ali Efe ise Başkan Yücel Çelikbilek ile her zaman saygı, birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını vurgulayarak din hizmetleri alanındaki katkıları ve desteği dolayısıyla Başkan Çelikbilek ve ekibine teşekkür etti.



Gecenin sonunda misafirlerini tek tek uğurlayan Başkan Yücel Çelikbilek, hatıra olarak hediye takdimleri yaptı.



Editör: TE Bilisim