Beykoz Çamlıbahçe Mahallesinin sevilen simalarından Barış Korkmaz muhtar adaylığını ilan etti.

Beykoz Gündeme konuşan muhtar adayı Barış Korkmaz, şu ifadelere yer verdi.

Korkmaz, yaşadığı mahallenin güzel olmasını istediklerine dikkati çekerek, "İnsanların mutlu olmasını istiyorum. Kişilik olarak, başkalarının sorununu kendi sorunum gibi gören birisiyim. Muhtarlık  olarak, hep birlikte  demokratik bir anlayışla sorunlarımıza çözüm üretebilmek  için bütün mahallelilerin katılımına açık düzenli  aralıklarla  MAHALLE MECLİSİ toplantıları düzenleyeceğiz.

Şeffaf bir yönetim anlayışını kural haline getireceğiz.  İnşallah dostluk ve kardeşlik içinde çok güzel bir seçim olur. Adaylığım hem bana, hem aileme, hem de İlçemize hayırlı mübarek olsun inşallah." dedi.

Barış Korkmaz, Çamlıbahçe Mahallemizin güzel insanları: sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki siz dürüst ,şeffaf,sözüne sadık vaatlerini yerine getiren  yerine getirmeyeceği şeyleri vaad etmeyen vatandaşların hakkını yemeyen  yedirmeyen daima haktan ve halkından yana tavır koyan her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını  isteyebilecek  kadar alnı açık cesur geçmişi temiz kişilikli  yetenekli girişimci işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz. Bütün bunları  bilen ve kabul eden  bir kişi olarak göreve talibim.seçtiğiniz taktirde bende muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek  çalışmamız  gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz. İnsanların yüzlerinin,gözlerinin rengi farklı olsada göz yaşlarının rengi hep aynıdır.Göz yaşları ile yoğrulan dünyada göz yaşı olmayan mutlu, huzur dolu ve aydınlık yarınlar için el ele, kol kola vererek Çamlıbahçe mahallesi için güzel günler diliyorum hepinizin desteğini bekliyorum" şeklinde konuştu.



Barış Korkmaz kimdir?

1979 Beykoz doğumludur. 25 senedir Çamlıbahçe Mahallesinde İşçi Evlerinde ikamet etmektedir.

İlk ve orta öğrenimini Hacı Numan İlkokulunda, Liseyi ise Fevzi Çakmak'ta okudu. 8 senedir Ayaz Nakliyat firması ile Beykozlulara nakliye hizmeti vermiştir.

Editör: TE Bilisim