Beykoz’da, boğaza karşı kendinizi denizin içinde hissedeceğiniz uygun fiyatlı salaş bir sofra ‘Beykoz Balık Ekmek’

İstanbul’da “Balık demek Boğaz manzarası demek” diyenler için Beykoz’da bulunan ‘Beykoz Balık Ekmek’, boğaz manzarası eşliğinde ahşap masalarda kurulu salaş sofralarda misafirlerine balık-ekmek keyfi sunuyor.

Türkiye’nin dört bir yanına balığının lezzetiyle nam salmış olan Beykoz Balık Ekmek, çatal bıçağın yasak olduğu tek yer. Balığın lezzetine boğazın güzelliğinin destek olduğu bu mekan, balık-ekmek keyfi için doğru adres.

‘Balık Ekmek’ten çok daha ötesi ” sloganıyla 1995’den günümüze Beykoz sahilinde ahşap masalarda kurulu salaş sofralarda misafirlerine hizmet veren Beykoz Balık Ekmek, iş dünyasından siyasete, sanatçılardan oyuncu ve spor camiasına birçok ünlü isminde uğrak yeri.

En iyi balık ve sokak lezzetleri uzmanları tarafından tam not verilen Beykoz Balık Ekmek, boğaz manzarası eşliğinde balık-ekmek keyfi için doğru adres. Ahşap masalarda, boğaz manzarasına karşı salaş bir ziyafet sunan mekan ekmek arasında sadece uskumru veriyorlar. Porsiyon olarak da hamsi, levrek söyleyebiliyorsunuz.

Adres: Gümüşsuyu Mah. Kelle İbrahim Cad. Beykoz/İstanbul Tel: (0537) 244 57 53

Editör: TE Bilisim