Antalya’da organize edilen Tarım Teknolojileri fuarına, AK Partili ve CHP’li Meclis üyelerinin birlikte katılması Beykoz’da büyük yankı uyandırdı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri'nin çoğunluğu giderken, 3 ismin katılmadığını, Bahar Doğru'nun da işinin çıkması üzerine gitmediğini haberimiz de belirtmiştik. 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün'ün onayı ile gerçekleşen bu organizasyon olan ve bunu haberleştiren Beykoz Gündem Gazetesi'ne, Bahar Doğru şahsi Facebook hesabından hakaretler etmiştir.

Bahar doğru ne demek istedi?

Meclis üyelerinin katılmasına mı sinirlendi, habere mi sinirlendi anlamadık ama Bahar Doğru adına düşünelim dedik. Bu kolaylığı da yaptık.

"Antalya organizasyonuna giden Meclis Üyeleri büyük hata yapmıştır. Ben, işim çıktığı için değil böyle bir organizasyonda kesinlikle bulunmam mı?" demek istedi. 

"Beykoz Belediye Meclisi'nde eleştiri yapacağız, Antalya'da kampa gireceğiz. Sonra bu vatandaşa bizim muhalefet olduğumuza mı inandıracağız" demek istedi? 

Bu programı organize eden CHP Grup Başkanvekili ve İlçe Başkanı büyük hata yapmıştır. Hiç mi örgütten KORKMAZ'lar mı?" demek istedi? 

Sahi ne demek istedin. Açık açık yaz da kamuoyu duysun. Ama sonrasında yorumu kaldırmak yok. 

Aklımıza gelmişken Beykoz'u kim, kime satmıştı. Öyle bir şeyler yazmıştınız...

Editör: TE Bilisim