Beykoz tarihinin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Tokatköy Şehr-i Sitare projesinde ilk yıkım geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Murat Aydın'ın geçtiğimiz hafta yerel basın ile buluştuğunda 'CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, projeyi muhakkak yapın başkanım' dediğini ve kendisine çok teşekkür ettiğini söylemişti.

CHP İlçe Başknı Aydın Düzgün, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ile Tokatköy halkını bir araya getirmek için aracı olduğunu açıkladı. AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç bile vatandaşla, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın arasında aracı isim olmazken, Aydın Düzgün'ün aracı olma çabalarını vatandaş anlamadı.

Her zaman Beykozlunun yanında olacaklarının ve bundan hiç kimsenin endişesi olmamasının istendiği açıklamada Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ile Tokatköylüler arasında aracı olma çabalarının sonuçsuz kaldığı bilgisi verildi.

‘’Güneş Balçıkla Sıvanmaz’’ başlığıyla niyetlerinin anlaşılmadığının altı çizilirken, belediye anlaşmayan vatandaşlarımızın zorla tahliyesinin mutlaka karşısında olacağız ifadesiyle sahada mücadele edileceğinin mesajı verildi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün imzasıyla yayımlanan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

SİYASİ ŞEYTAN VE KURNAZLAR

Tokatköy Mahallemizin 487 Ada 3 parselde Beykoz Belediyesi ve TOKİ aracılığıyla yapılmak istenen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da, her zaman Beykozlunun yanında olacağız.Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.

Ancak bu açıklamayı yapmak zorunda kalmamıza vesile olan küçük, büyük siyasi şeytan ve kurnazlar ayrı bir algı yaratmanın peşine düşseler de bilsinler ki güneş balçıkla sıvanmaz. Maalesef anlayamadılar ve de anlamayacaklar.

Gerçekler her zaman ortadadır, üzerini kimse örtemez. Bu nedenle; Tokatköy’de yapılacak olan Kentsel Dönüşüm ile ilgili olarak, Belediye başkanlığına ve halkımıza söylediğimiz istek ve arzularımız nettir.

İstediğimiz 487 Ada 3 parselde yaşayan tüm Tokatköylülerin ortak çıkarları doğrultusunda bir dönüşümün yapılması ve bunun yasal yazılı bir metne dönüştürülmesidir.

BİR MASADA BULUŞTURAMADIK

Bu doğrultuda gerek belediyeyle gerekse toplantı yaptığımız Tokatköylü vatandaşlarımızla bu düşüncelerimizi paylaştık. Tüm istek ve çabalarımıza rağmen Tokatköy’lülerle Belediye başkanını bir masada buluşturamadık.

u buluşmanın olmayan, kabul etmeyen tarafı Beykoz belediye yetkilileri ve de Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’dır.

HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Maalesef bizim iyi niyetli tüm çabalarımıza rağmen Belediye başkanı, halkımızla beraber oturmamasından dolayı çabalarımızı sonlandırdıkve bundan sonra 487 Ada 3 parselde kendi anlaşarak evini boşaltan vatandaşlarımıza bir şey diyemeyizAncak anlaşmayan vatandaşlarımızın zorla tahliyesinin mutlaka karşısında olacağız. Tüm bu iyi niyetli çabalarımızı başka yönlere çekmeye çalışan kendini Akıllı zanneden zavallılara cevabımız kısa ve nettir. CHP ve CHP Beykoz ilçe Başkanlığı her zaman halkımızın yanında olacaktır.

Editör: TE Bilisim