CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, koronavirüs tedbirler kapsamında vatandaşların evlerinde kalmasını istedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, koronavirüs tedbirler kapsamında Beykozlu vatandaşların dışarıya çıkmayıp, evde kalmasını istedi.

Beykoz Gündem Gazetesi aracılığıyla Beykozlulara seslenen CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, "Koronavirüsü'n ülkemize geldiği günden bugüne 13 bin 531 vaka tespit edilmiş ve 243 yurttaşımız yaşamını yitirmiştir. Küresel bir sorun haline gelen koronavirüs kapsamında Beykozlu vatandaşlarımız işin ciddiyetini anlaması için verilerden bahsettim. Toplumumuzun bilmediği nokta şu, 65 yaş üstünde olan büyüklerimiz ölüm riski taşımaktadır. Bu yüzden dolayı sokağa çıkmamalarını isteme sebebimiz, büyüklerimiz ile daha uzun yıllar geçirebilme isteğimizdendir. Gençlerimiz ise bu virüsün kendilerine bir şey yapmayacağını düşünerek gönül rahatlığıyla sokaklarda gezmektedir. Çok yanlış gençler. Sizler bu virüsü kapıp, aile büyüklerinize bulaştırabilirsiniz. Allah göstermesin aile büyüklerinizin yaşamına istemeden son verme durumuna gelebilirsiniz. Bu yüzden dolayı öncelikle evde kalacağız. Temizliğimize dikkat edeceğiz. Bu karanlık, kötü günleri hep birlikte aşacağız, hep birlikte kazanacağız. Güzel günler göreceğiz güneşli günler. Hep birlikte COVİD 19'u yeneceğiz.

Koronavirüsü nedeniyle yaşamını yitiren 243 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı diliyorum. Virüs tedavi gören hastalığımıza geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Daha fazla can kaybı olması adına çok değerli Beykozlular evde kalın, evinizde kalın, güvende kalın." şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim