Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün'ün skandalları bitmek bilmiyor. Ranta karşı duran Boğaziçi İmar Müdürü Elçin Karaoğlu neden hedef alındı? 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne liyakatli, kirli işlerle işi olmayan ve dürüst kişiliğiyle bilinen Elçin Karaoğlu'nu getirmişti. 

Meclis Üyesinin amcasından rüşvet mi istendi?

Özel koruma yasasına sahip

Boğaziçi’ndeki imar faaliyetlerinin teslim edildiği inşaat mühendisi Elçin Karaoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun çok değer verdiği ve güvendiği müdürlerden biri olarak biliniyor. Edinilen bilgilere göre Beykoz'da da bu işler İlçe Başkanından geçiyor duyumuyla hareket eden 30'a yakın vatandaşın İlçe Başkanı Düzgün’ün kapısını aşındırdı. Bunlardan biride Meclis Üyelerinden birinin öz amcası oldu. Bunu öğrenen meclis üyesi, ilçe binasına gidip Aydın Düzgün'den hesap sorduğu ve o günden sonra selamlaşmadıkları öğrenildi. 

Boğaziçi İmar Müdürü’nden Aydın Düzgün’e sert tepki

Beykoz Aktüel ve Beykoz Gündem Gazetelerinin edindiği bilgilere göre CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Boğaziçi İmar Müdürü Elçin Karaoğlu’nun kapısını çaldı. Karaoğlu'nun Düzgün'e, "Beykoz'da gariban vatandaşın işi olsa bir çözüm yolu bulmaya çalışalım ama ama bu getirdiğiniz işler tamamıyla karşılığı olan işler. Bizler temiz siyaset yapacağız diyerek bu göreve geldik. Böyle bir şeye izin verirsem Sayın İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun yüzüne nasıl bakarım. Bu kesinlikle olmaz" dediği öğrenildi.

Karaoğlu'ndan beklediğini bulamayan Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün; her zaman ki davranışlarıyla rantına engel olan gazeteci, siyasetçi, bürokrat, her kim varsa; tehdit, şantaj ve bel altı hareketler içeren sistemini devreye soktu. 

Ekrem İmamoğlu’ndan kırmızı kart yeme konusu

Aydın Düzgün’ün Boğaziçi İmar Müdürü ile görüşmesi ve görüşmenin olumsuz sonuçlanması sonrası kara propaganda devreye girdi. Düzgün tarafından Kurultay Delegesi yapılan Flash Haber Sahibi Ali Rıza Yıldız, Boğaziçi İmar Müdürü’nü hedefe koyan bir haber girdi. Yapılan haberi CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün de beğenmesi dikkatlerden kaçmadı. Edinilen bilgilere göre konunun tüm detayları ilgili birim tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na aktarıldı. İmamoğlu ise başta Genel Müdürler olmak üzere, ‘’Kimse bu kişinin telefonuna çıkmayacak, işini yapmayacak’’ ifadelerini kullandığı belirtildi. Kırmızı kart yeme konusunun haberleştirilmesi sonrası Ekrem İmamoğlu ile ayaküstü resim çekilen Aydın Düzgün’ün, sanki makamında bire bir görüşmüş havasında algı değiştirmeye çalışması ise ilçede gülünçle karşılandı. 

‘’Limak Otel’de ne yaptın’’ göndermesinde bulunmuştu!

Yerel seçimlerde CHP Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olamayınca Facebook hesabından Aydın Düzgün’e, ‘’Limak Otel’de ne yaptın’’ göndermesinde bulunan Flash Haber Gazetesi Sahibi Ali Rıza Yıldız, bu sorudan sonra Aydın Düzgün’le barışmıştı. Düzgünle barışan Ali Rıza Yıldız, bu süreçten sonra CHP Adayı Coşkun Tosun’la ilgili tüm ilçede olumsuz propaganda yürütmüş ve ‘’Coşkun Tosun’u istemiyoruz’’ pankartlarını astırmıştı. CHP’nin Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun vinç kiralayamazken, kendisiyle ilgili olumsuz propaganda yürütenlerin bedelinin 100 bin TL’leri aştığı propagandayı hangi sponsorlukla yürüttükleri ise merak konusu olmuştu. Yıldız, CHP’li Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’un protesto etmesinin ödülünü, Aydın Düzgün tarafından CHP Beykoz Kurultay Delegesi olarak aldı. Aydın Düzgün ise kendi ticareti sorulana kadar ilçede muhalefet yapmamayı sürdürmüş, muhalif olan partililerine baskılar yapmıştı.

Editör: TE Bilisim