Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde yüzde 60 oy alacaklarını söyledi.

Beykoz Gündem Gazetesine konuşan Aydın Düzgün, şu ifadelere yer verdi.



"Beykoz'da Yüzde 60 Oy Alacağız"

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti'ye 15 Milletvekili vererek grup kurdurarak Cumhurbaşkanı Adayı olmasını sağladı. Demokrasinin bir gereği olduğunu Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce Bey de söyledi.

Seçime katılma hakkı veriyorsun bir partiye ve onun seçime katılma hakkını engelliyorsun. 100 bin imza istiyorlar çünkü korkuyorlar, çekiniyorlar, bu tür bir şey olsun istemiyorlar. Karşılarına rakip çıksın istemiyorlar çünkü kaybedeceklerini bu süreçte çok iyi anladılar. Yaptıkları seçim paketleri ile de bunu gösteriyorlar. Seçime giren bir partiye neden 100 bin imza gibi bir engel koyuyorlar, bunu artık halkımız anlıyor, Türkçeye çeviriyor. Bizde bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak, kurduğumuz ittifakın gereğini yaptık. İYİ Parti ve matadorbet giriş Saadet Partisi'ne de imza vermesini istedik. Bütün üyelerimize gerekli desteğin verilmesini söyledik. Sadece bu olayın doğru olmadığını, böyle bir şeyin demokrasinin bir ayıbı olduğunu düşünüyorum.

"Seçimler İkinci Tura Kalacak!"

Son iki gün imza kampanyasında. Bütün adaylara yeterli imzayı toplayarak seçime girmelerini sağlamak istiyoruz. Halkımız kimi seçeceğini, kendisi takdir edecektir. İnanıyorum ki; seçimler büyük ihtimalle ikinci tura kalacak. Matematik olarak 1'nci turda seçilmesini mümkün kılmayacak. Burada en çok takdir ettiğim konu; Cumhur İttifakı'na karşı Millet İttifakı'nın kurulmasıdır.

AKP'liler kendileri bir şey yapınca güzel oluyor da, başkası yapınca kötü oluyor. 15 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı çok yoruldu, erozyona uğradı. Özetle, buz dağlarında kutuplar olur ya, buz kütleleri kopar, ben AKP'de büyük çöküşlerin, büyük kopuşların olacağını görüyorum. AKP'nin en yoğun oy aldığı yerlerde dolaşıyorum ve bunları görüyorum. İnsanlar AKP'ye oy vermeyecek.

"Seçimler Millet İttifakı'nn Galibiyeti İle Biter"

MHP'nin ve BBP'nin tabanı kendi siyasi partilerine oy vermeyecek. Bizim kurduğumuz ittifakın 53'leri geçeceğini görüyorum. 24 Haziran'da yapılacak seçimler Beykoz'da Millet İttifak'ı %60, Cumhur İttifak'ı %40 ile sonuçlanır.

Editör: TE Bilisim