Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz ilçe Başkanı Aydın Düzgün, Beykoz Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yılmaz Gökgöz'e konuştu.

Korkuyorum Beykozlu orta çağa geri dönecek!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ülkenin kötü gidişatı vatandaşımızı endişeye sokmuştur. Ekonomik krizin tavan yapması sonrası, vatandaşımız pazarda sepetlerini dolduramamış, kiloyla aldığı domatesi, patatesi, soğanı artık adetle almaya başlamıştır.

Doğalgaza gelen zamlar el yakmaktadır. Bir çok aile, doğalgazdan vazgeçip sobalı eve dönmeyi düşünmektedir. Elektriğe gelen zamlar sonrası bir çok aile, gaz lambası kullanmaya karar vermiştir. Korkuyorum Beykozlu orta çağa geri dönecek.

Tabi bunları espirili bir şekilde söylüyorum ama işin realitesi bu olacaktır. AKP iktidarı ülkeyi iyi yönetememektedir ve daha kötü günleri önümüze koymaktadır. Şimdi çıkıp bir AKP'li der ki; İsmet İnönü döneminde diye başlar...

Beykoz halkı kuru soğana muhtaç oldu

Beykoz'da fabrikaları kapatıp, yandaşlarına peşkeş çeken AKP, Beykoz halkını kuru soğana muhtaç etmiştir. Yapılan araştırmalar ve istatistikler sonucu Beykoz'un yarısının sosyal yardım ile ayakta kaldığı görülmektedir. Bu demek oluyor ki; 251 bin nüfuslu Beykoz'un 125 bini sosyal yardım ile yaşamanı sürdürmektedir.

Beykoz Belediyesi, geçtiğimiz günlerde öğrencilere 150 TL'lik burs dağıttı. İnanır mısınız Belediyenin orada halka olmuş binlerce Beykozlu vardı orada.

Şimdi burs verilmesine karşı mısınız diye soracaksınız ama ben hemen cevap vereyim. Öğrenciler, bu ülkenin geleceğidir bu yüzden dolayı hiçbir öğrenciye verilen bursa karşı değiliz. Karşı olduğumuz şey; Beykoz'un insanı iyi bir işte çalışsın, iyi bir maaş alsın ve böyle yardımlara muhtaç olmasın. Ne demek yahu dışarı da kuyruk yapmak, ne demek bu aileleri rencide etmek, ne demek bu aileler ile fotoğraf çekmek.

Beykoz'da metro projesi hayal oldu 

AKP'nin uzun zamandır kullandığı bir sloganı var; "onlar konuşur, biz yaparız"

Türkiye genelini ile konuşmayacağım. Beykoz özelinde konuşacağım. 2009 yılında, Beykoz'a metro vaadi vereceğim diyen AKP, konuşmaktan öte gidememiş, hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan; "tüm yapılacak yatırımları iptal ettiğini" duyurmuştur. Sayın Çelikbilek son 5-6 ayını yaşamaktadır. Açıkçası bir metro açılışı yapmadan gitmesine de gönlüm razı olmuyor. Bu yüzden kendisine bir maket metro alıp, açılışını resmi törenle yaptırmayı düşünüyorum.

Ümraniyeli vatandaşlar, Çelikbilek'e minmettar

Kıymetli Beykozlular, Beykoz'da iyi kötü bir nikah salonumuz vardı, kapatıp Ümraniye Stadı karşısına Nikah Sarayı yaptılar. Haliyle Beykozludan çok, Ümraniyeliler nikah kıydırmaya geliyorlar. Ümraniyeli vatandaşlar, Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek'e minnettarlar. "Allah razı olsun ilçemize güzel bir proje kazandırdılar" diyorlar. Beykozlu da nikah salonuna gidebilmek için 1.5-2 saatini yolda geçiriyor, hatta evlenecek çiftlerin nikaha gidene kadar birbirlerini daha iyi tanıyacak koca 2 saatleri olduğunu dile getiriyorlar.

Yaptıkları en iyi iş aşure!

Beykoz Belediye Başkanlığı görevini yürüttükleri yıl boyunca ne yapmış bunlar. Fabrikalar kapanmış, Beykozlunun ekonomisi sıfıra inmiş, tapulu evlerini satmak zorunda kalmışlardır. Belediyemiz de sağ olsun kaldırım taşı yapıyor açılışını yapıyor, okula boya dağıtıyor açılışını yapıyor, kış günü boğaz turu düzenliyor. Tekrar ediyorum, vatandaşın faydasına yapılmış Beykoz'da ne var? Sayın Çelikbilek, geçenlerde basına aşureyi tanıtmış. En iyi aşureyi biz yapıyoruz demiş. Valla bak o konuda sonuna kadar haklı. Beykoz'da yapılan aşure çok lezzetli. Beykoz'da Belediyecilik döneminde yaptıkları en iyi iş aşure...
Editör: TE Bilisim