İBB’nin CHP’ye geçmesiyle birlikte gücünü oldukça arttıran CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, kendisine ulaşan hemen hemen herkesi iş sahibi yaptı. 

Beykoz’un tanınmış isimlerinden biri olan ve uzun süredir Beykoz siyasetinde ses getiren CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, söz verdiği herkese karşı sözünü tutuyor. Özellikle muhalefet etmeyerek ilişkilerini koruduğu Beykoz Belediyesi’nde de oldukça etkin olan Düzgün, son 1 ayda yüzlerce kişinin işe girmesine vesile oldu. 

Tek tek telefonları açıyor

CHP İstanbul İl Başkanlığı pandemi gerekçesiyle ilçe başkanlıklarını geçici süreyle kapattı. Bugüne kadar vatandaşları ilçe binasında ağırlayan Başkan Düzgün, artık telefonla hizmet veriyor. Başta Beykoz Belediyesi ve İBB olmak üzere etkinliğini oldukça koruyan Aydın Düzgün, yoğun talebe rağmen tek tek telefonları açarak ilgileniyor ve talepleri olumlu olarak sonuçlandırıyor. 

Kimseyi yolda bırakmadı

Konu ile ilgili gazetemize bilgi paylaşımında bulunan CHP’li Üye Ömer Küçükbaş çarpıcı açıklamalar yaptı. Küçükbaş, ‘’Beykoz’da ki partililerimiz, mahalle başkanlarımız ve yöneticilerimiz, muhtarlarımız, STK başkanlarımız, mahalleliler başta olmak üzere farklı siyasi görüşten de yüzlerce vatandaşın sorununu çözen adamın adıdır Aydın Düzgün. Biri kendisini arıyorsa muhakkak sonuçlandırıyor ve dönüş yapıyor. Eğer birine söz verdiyse kesinlikle sözünü tutuyor. İnsanla mutlu olan bir İlçe Başkanı Aydın Düzgün. Yeter ki vatandaşlarımız alo desin’’ ifadelerini kullandı. 

Sadece istihdam da değil! 

Özellikle yol yürüdüğü ekiple beraber hareket eden Başkan Aydın Düzgün, birçok kişinin kamu kurumlarından iş almasına vesile oldu. İBB’nin CHP’ye geçmesinin üzerinden 1 buçuk sene geçmedi fakat Düzgün’ün hızına yetişilmiyor.

1 yıldır iş bekleyenler de var ama...

Başkan Düzgün'ün kapısına gelen kimseyi geri çevirmiyor. İş için gelen herkese işe yerleştirme sözü verdiği ama biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu dile getirdiği ve hatta 1 yıldır iş bekleyen kişilere de "Allah’tan ümit kesilmez, biraz daha bekleyin" diye ümit dağıttığı bilgisine ulaşıldı.

Bazı partililer Aydın Düzgün'ün davranışlarına ve CHP Beykoz'un düştüğü duruma tepki gösterdi. Beykoz Gündem'e konuşan partililer, ''Siyasi partiler iş bulma kurumları değildir. Hele ki siyasi partide mülakat yapılması skandaldır. Siyasi partiler ihalelerle ve ticaretle anılmamalıdır. Daha Büyükşehir'i almamızın üstünden 1 buçuk yıl geçmedi oluşan durum içler acısı'' ifadelerini kullandılar.

Editör: TE Bilisim