Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüpleri Derneği (BİSK) geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yaptı. Beykoz Belediyesi önünde açıklama yapacağını belirten BİSK, ne hikmetse Belediye önünde tepki gösteremeyip İBB tesislerinde açıklama yaptı.

‘’Murat Aydın benim Belediye Başkanım değil’’

Ziyarete gittiği hemen hemen her yerde Murat Aydın benim Başkanım değil ifadelerini kullanan BİSK Başkanı Asım Özdemir, en son bunu İYİ Parti ziyaretinde kalabalık bir ortamda tekrarladı.

Amatör Spor Kulüplerini dağıttı!

Beykoz’da birçok Spor Kulübünü dışlayan, en son Çavuşbaşı Spor’u hedef alan Asım Özdemir dur durak bilmiyor. Yerel seçimlerde açıktan taraf olan, aynı zamanda bir yerel gazetede köşe yazarı olan, gittiği her programda Beykoz’un Belediye Başkanı Murat Aydın’ı hedef alan Asım Özdemir’in Spor Kulüplerini zan altında bırakmaya, olumsuz olarak etkilemeye ne hakkı var? 

Murat Aydın daha ne yapsın?

Göreve geldiği kısa sürede Beykoz’a onlarca spor sahası, tesis ve spor alanları yapan Başkan Murat Aydın, yapmış olduğu tesislerin elektrik faturasından, su faturasına kadar Belediye olarak kendisi ödüyor. Birçok tesiste Belediye adına çalışanlar bulunurken temizlik faaliyetleri de düzenli yürütülüyor. Belediyenin milyonlar harcadığı, her ay on binlerce TL masraf yaptığı ve spor kulüplerinin kullandığı bu yerlerden bir ricası var. O da, ‘’Milyonlarca yatırım yaptık. Vatandaşlarımız buraları ücretsiz kullansın. Hiçbir Spor Kulübü para almasın.’’ Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ı yeri geldiğinde en sert eleştiren yerel gazeteyiz ama yiğidi öldürsek de hakkını vermek zorundayız.

Murat Aydın’dan zeka dolu ironi

Başkan Murat Aydın Asım Özdemir’i değil Türkiye Espor Federasyonu Başkanı Afşin Özdemir’i ağırladı. Üstelik makamında değil belediyenin sosyal tesislerde ağırladı. Görüşmeye; Fatih Sağlam, Enes Buladı ve Salim Öztürk eşlik etti.

Editör: TE Bilisim