Bölgesel Bal Ligi'nde mücadele eden Artvin Hopaspor yöneticileri, kulübe destek amacıyla gece düzenledi.

Bölgesel Bal Ligi'nde mücadele eden Artvin Hopaspor yöneticileri, Kavacık'ta bulunan Limak Eurasia Luxury Hotel'de kulübe maddi gelir sağlamak amacıyla bir dayanışma gecesi organize etti.

Geceye, Artvin Hopaspor Kulüp Başkanı Mübin Çakmak, Artvin Valisi Ömer Doğanay, Acarlar Şirketler Topluluğu Yöneticisi İsmet Acar, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Artvin Hizmet Vakfı eski Başkanı Hakan Bekar, meclis üyeler, STK temsilcileri, çok sayıda Artvinli iş insanı ve Artvinli vatandaşlar katıldı.



Artvin Hopaspor Kulüp Başkanı Mübin Çakmak; "Artvinliler için 3.Lig hayal değil"

"Düzenlemiş olduğumuz yardım gecesine katılım göstermiş olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu salonun tıka basa dolmuş olması, hepimizin 3.Lig hasretinden olduğu inancındayım. Kulüp Başkanı olduktan sonra 3. Aresbet Lig hayalini nasıl gerçekleştirebiliriz diye yönetici arkadaşlarımla istişare ettik. Bu hayali gerçekleştirmek için önceliğin futbolcu transferleri ile yapılmasına kanaat getirdik ve 16 futbolcu transfer ederek 2017-2018 sezonuna girdik. Yapmış olduğumuz transferler ile kulübümüz şuan lider durumdadır. Fakat kulübümüzün giderleri kaçınılmaz bir gerçektir.

Bu giderleri karşılamak amaçlı daha önce başlattığımız 'Bir Çuvalda Hopaspor İçin' diyerek başlattığımız çay kampanyamız ile bir çay fabrikasına ortak olduk. Şükürler olsun ki kulübümüze akmasa da damlayan bir gelir elde ettik. Tabi bu Artvinlilerin hayalini tamamlamaya yetmiyordu. Bu yüzden yönetici arkadaşlarımızla yine yaptığımız istişare sonucu ne yapalım derken, 'yardım gecesi' düzenleyelim dedik. Artvin'in insanı yardımseverdir, Artvin'i her zaman en iyi yerlerde görmek ister dedik ve görüyorum ki buraya bunun için gelmiş bulunmaktayız. Artvinliler için 3.Lig hayal değil buna ben inanıyorum, sizin de inandığınızı biliyorum. Hepinize şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim" dedi.

Artvin’in Hopa İlçesi merkezli takım olan Mor-Beyazlı ekip için düzenlenen gece de 600 bin TL. yardım toplandı.

[embed]https://youtu.be/1wCPZdJlHS8[/embed]

  
Editör: TE Bilisim