Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İnan Aktürk, gençlik kollarını Ömer Faruk Ateş'e teslim etti.

Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İnan Aktürk, yönetim kurulu ile yapmış olduğu toplantı sonrası Ardahanlılar Derneği'nin Gençlik Kolları Başkanı olarak Ömer Faruk Ateş'i yapma kararı aldılar.



Başkan Aktürk; "Beykoz'da Ardahanlıların nüfusu azımsanmayacak kadar fazla. Yaklaşık 25 bin Ardahanlı Beykoz'da yaşamakta ve hemşehrilerimizin çoğunluğunu genç nüfusu oluşturmaktadır. Bu yüzden yönetim kurulu üyelerimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucu gençlik kolları kurma kararı aldık. Aile yaşantısı ve kendi yaşantısı ile bu işi en iyi yapabileceğini düşündüğümüz Ömer Faruk Ateş kardeşimizi gençlik kolları başkanı olarak görevlendirdik. Allah, yar ve yardımcısı olsun. İyi işler yapacağından şüphem yoktur." dedi.



Gençlik Kolları Başkanı Ateş; "Öncelikle dernek başkanımız, ağabeyim İnan Aktürk'e ve derneğimizin değerli yöneticilerine, bu görevi bana layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Beykozlu ve Ardahanlı genç kardeşlerimiz ile birlikte güzel projeler yapacağız inşallah. Başkanımız 'bağımlılıkla mücadele' adına verdiği çalışmayı biz gençler olarak sürdüreceğiz. Beykoz'da Ardahanlı gençlerin Netspor neler yapabileceğini, yapacağımız çalışmalar ile yakın zamanda göstereceğiz." ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim