Adı İhsan Yılmaz... Umutları olan her aile gibi İstanbul'a Beykoz'a gelen Ardahanlı Yılmaz Ailesinin 6 çocuğundan birisi... 10 yaşınd babasını kaybetmenin acısını yaşayan İhsan Yılmaz, annesinin dimdik ayakta durmasıyla, 6 kardeşiyle birlikte zorluklarla dolu bir yaşamı Beykoz'da geçiren İhsan Yılmaz, zamanla iş kurdu, işlerini büyüttü ve hatta 2 çocuk sahibi bir iş insanı haline geldi. Bugün Ardahanlı ve aynı zamanda da Beykozlu olan İhsan Yılmaz'ın hem yurtiçinde tüm eczanelere, hem de yurtdışındaki 16 satış noktasında vitamin ve mineral ürünleri pazarlayan, bir Anonim Şirketi var. 

Beykoz, gerek fiziki yapısı ve gerekse tarihi konumuyla, birbirinden ilginç hayat hikâyelerinin yaşandığı ilginç bir semt. Beykozumuz, özellikle Karadeniz bölgesinden gelen vatandaşlarımıza onyıllarca evsahipliği yaparken, bu sırada umutlara da sevinçlere ve kederlere de evsahipliği yapıyor. İhsan Yılmaz, ilk-orta ve liseyi İstanbul'da Üniversite eğğitimini ise Eskişehir'de tamamlayan Ardahanlı bir ailenin oğlu. Önümüzdeki yıl 50 yaşına girecek olan İhsan Yılmaz, erken yaşta babasını kaybetmiş olmanın acısını kalbine gömerek, diğer 5 kardeşiyle el ele vermiş ve yıllarca fakir yaşamlarının içinde dağılmadan bir arada durabilmeyi bu şekilde başarabilmiş. Zamanla ticarete de atılan Yılmaz Ailesi, bu sırada Nondo İlaç, Nondo Vitamin ve Dr. Fitto markalarını dünyaya duyuran İhsan Yılmaz, vitamin ve mineral takviyeli ürünleriyle ilgili olarak Beykoz Gündem'e şunları söylüyor:

BEYKOZLUYA İSTİHDAM SAĞLIYOR...

"Nondo İlaç olarak vitamin ve mineral içeren takviye gıda ürünlerimizi üreterek, yurtiçinde ve yurtdışında tüm Eczanelere veriyoruz. Ülkemizde yeni olsa da Avrupa'da çok uzun zamandan bu yana evlerde takviye edici gıdalar bulunuyor. Biz de Nondo olarak Avrupa'daki piyasada iyi bir konumda güçlü bir şekilde yer almak istiyoruz. Bunun için de dünya genelinde 16 lojistik nokta belirledik ve satışlarımızı buradan gerçekleştiriyoruz. İyi bir organizasyon ile iyi de bir ekip kurduk. Çalışmalarımız sonrası ihracata da yöneldik. Biz Nondo olarak gerçekleştirdiğimiz yurtiçi ve yurtdışı satışlarımızda ve üretimimizde, istihdam ettiğimiz tüm çalışanlarımızı Beykoz'dan belirlemeye gayret ediyoruz. Ülkemize ihracat ile destek olurken, istihdam ile de Beykoz'umuza katma değer sağlamaya çalışıyoruz.  Yine Ardahanlı olarak da gerek Ardahan gerekse Köy Derneklerimizde hemşerilerimizle bir dayanışma içerisinde olmaya çalışıyoruz".

Editör: TE Bilisim