İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları, Ekim ayı toplantısı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ev sahipliğinde Çavuşbaşı Kasrı'nda gerçekleşti.

Düzenlenen koordinasyon toplantısında Anadolu Yakası Belediye Başkanları, hizmetler ve projeler hakkında bilgi aktarıp, fikir alışverişinde bulundu. Belediyeler arasında işbirliği, koordinasyon ve yardımlaşmayı sağlamak üzere her ay yapılan toplantıda, kent hizmetlerine ortak akılla üretilen çözümler masaya Betpark yatırıldı.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları toplantısına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkanı Ahmet Cin, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Habil Yazıcı ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan katıldı.

Belediye başkanlarının farklı belediye hizmetleri konusunda istişareler yaptığı, ortak sorunların ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda, aynı zamanda yerel yönetim alanındaki güncel gelişmeler de ele alındı.
Editör: TE Bilisim