Gün Medya Grup Muhabiri ve Ataşehir Aktüel, Beykoz Aktüel, Şile Aktüel, Aktüelist Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Mücahit Ak ve dünyaevine girdi.

22 Mayıs tarihinde Bilecik’te düğün yapan çift, 29 Mayıs’ta İstanbul’da yoğun bir katılımla nikah akitlerini gerçekleştirerek, mutlu bir gelecek için evet dediler.

Beykoz Belediyesi personeli Mehmet Abay’ın kıydığı nikahta; eski Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel ve damadın ilköğretim öğretmeni Gülsen Arslan nikah şahitliği yaparak, bu mutlu ana ortak oldular.

Nikâhı kıyan Mehmet Abay, aile cüzdanını takdim etmesi için cüzdanı İl Başkanı Mehmet Gürel’e verdi. Mikrofonu eline alan Başkan Gürel ise esprili bir tonla mutluluğun formülünün, “Ne denirse tamam hayatım” cümlesinden geçtiğini belirtti ve alkışlar eşliğinde cüzdanı geline teslim etti.

İş dünyasından siyasete, STK’lardan ekonomi dünyasına yoğun katılımın olduğu nikaha İstanbul’un fethi programları dolayısıyla katılamadığı için mesajını ve çelengini ileten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çiftlere mutluluklar diledi.

Gün Medya Grup ve Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yüksel Taşkın, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, CHP PM Üyesi ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl nikaha katılamayarak tebrik mesajı yayınladılar.

     

Editör: TE Bilisim