Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Tirebolu Yukarı Boğalı Köyü Derneği'nde güvenilir bahis siteleri Çamlıbahçe sakinleri ile buluştu.


Beykoz'daki Tirebolu Yukarı Boğalı Köyü Derneği'nde vatandaşlarla buluşan CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Çamlıbahçe sakinlerinin sorularını cevapladı.


Çamlıbahçe sakinleri, "Bizler yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Bir imar mevzuatı varken şimdi de bir orman durumu ile karşılaştık. Herkesin cebinde tebligatları var. Bizler çözüm arıyoruz." dediler.


CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, "Siyaset, sorunları çözmek ama Beykoz'da bu tam aksine işliyor, sorunlar çoğalıyor. Geçtiğimiz aylarda Tokatköy'de, geçtiğimiz hafta Çubuklu mahallesinde, yakın zamanlarda Çamlıbahçe'de orman sorunu gerçekleşti. Sağ olsun sayın vekilimiz ne zaman çağırsak, ne zaman Beykozlunun bir sorunu var desek hiç kırmayan, dertlerimiz için koşturan Akif başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 1979 yılında Ormanın açtığı bir dava var. Süre gelmiş bugün, buralar orman denmiş. Keşke Nevzat Oral'da burada olsaydı da bu konuyu birlikte tartışabilseydik. Bilirkişi raporları var. Bu konuyla ilgili gerekli araştırmaları yaptım. Allah'ın izniyle bu sorunu yüzde 100 çözeceğimizden emin olmanızı istiyorum" dedi.



Akif Hamzaçebi; "İYİ Parti'ye 15 Vekilimiz Demokrasi Örneği Olması İçin Geçmiştir"


"Beykoz'un tapu sorunu, mülkiyet sorunu bitmedi. Bu sorunları çözene kadar buradayız. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun talimatı üzerine, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 15 Milletvekili partimizden istifa ederek, İYİ Parti'ye kayıtlarını yaptırdılar. YSK kurulu seçim takvmini açıklama üzere. Hangi siyasi partilerin seçime katılacak olduğuyla ilgili açıklamalar yapar. İYİ Parti'nin seçime girmeyeceği konuşuluyor. Demokrasinin önüne engel konulursa, engeli kaldırmayı biliriz. Bir siyasi partiyi seçim hesapları ile seçime koymuyorsanız eğer demokrasinin önüne duvar koyuyorsunuz demektir. 15 arkadaşımızın İYİ Parti'ye geçmesinin sebebi bu duvarı kaldırmak olmuştur. 24 Haziran akşamı vatandaşlarımız Türkiye'nin demokrasinin, özgürlüğün yeni Cumhurbaşkanı ile yola devam edecek.


24 yıldır İstanbul'u yönetiyorlar, 16 yıldır Türkiye'yi yönetiyorlar. Beykoz'da kaç yıldır hizmet ettiklerini ve neler yaptıklarını iyi biliyorsunuz. Beykoz'da seçim yokken de biz buradaydık. Beykoz'dan hiç çıkmadık. Beykoz'un 2B sorunlarını 2011 yılında Beykoz'da sizlerle günlerce konuştuk. Demokrasiden sandıktan çıkan sonuca saygı duyulur. Halkımız bize iktidar görevi vermedi, demek ki bizler iyi çalışmamışız. 2B barış teklifini TBMM'ne verdik. Vatandaş ile devletin el sıkışması için verdik. Devlet, vatandaş ile el sıkışması için vardır. 68 İlde 10 milyon insanımızı ilgilendiren bu sorunu anlattık.



2B sorununu hep birlikte çözeceğiz

Beykoz’un hala çözülmemiş tapu ve orman alanlarında sorunları vardır. Hukuken orman, fiilen orman değil. 2B tapu alıyor, orman alamıyor. Bu sorunları çözebilmek için siyasi hayatımızın en önemli mücadelesini birlikte verdik. Arkanızda halk varsa her türlü mücadele yapılır. Bu sorunları hep birlikte çözeceğiz inşallah.

Beykozlu iki odalı ev yapamıyor, vatandaş gökdelen dikiyor

Kavacık’tan bakınca gökdelenleri görmemek imkansız ve hatta İstanbul’a ihanet ettiklerini kendileri itiraf ediyorlar. Bundan da şikayet ediyorlar ama yapmaya da devam ediyorlar. Sizlere gelince de çocuğunuza iki göz oda yapayım diyorsunuz ama size izin vermiyorlar. Eğer benim vatandaşıma iki odalı ev yapmaya izin vermiyorsan, bunlara da gökdelen yapmaya izin vermeyeceksin.




"Milleti ayakta tutan komşuluk ilişkileridir"

"Özel Proje Alanı uygulaması nedeniyle vatandaşlarımız gelecekte ne olacağını bilmiyor. İmar planları noktasında da sıkıntılar var. Bir odanın başvurusu üzerine burada bir bölgenin planları iptal edildi. Bunlar 2B ile ilgili konulardır. Orman arazileriyle ilgili meseleler var. Orman derken buraların orman olmadığını sizler biliyorsunuz. Mahallenin bir tarafı orman bir tarafı 2B, fiilen orman değil. Vatandaş orada 50 yıldır var. Bir komşuya 2B diye tapuyu veriyorsun, diğerine orman diye tapu vermiyorsun. Milleti ayakta tutan komşuluk ilişkileridir.""Hep bize muhalefet görevi vermeyin"

"Hatırlayın, 2011'de size işgalci diyorlardı. Size ecri misil makbuzları geliyordu. Ortaçeşme bir vatandaş makbuzunu gösterdi. Ne olacağını sordu ben de yırtıp atacağız dedik. Teklifimizi verdik. 2015 seçimlerine gidiyoruz. Beykoz'dan hiç çıkmadık. Sağ olun, bize yine iktidar görevi vermediniz. Demek ki iyi anlatamadık, o güveni veremedik. Siyasette küsmek olmaz. Hatayı kendinde arayacaksın. Şimdi karşımızda bir seçim var sizden görev istiyoruz. Hep bize muhalefet görevi vermeyin."

"Beykoz Belediye Başkanı gelecek dediler"

"Çavuşbaşı'nda 2015 seçimlerinde çalışma yapıyoruz. AK Parti seçim bürosunu gördüm ve girdim. Arkadaşlara başarılar diledim. Gitme Belediye Başkanı geliyor çay içelim dediler. 2012'de o 2B yasası görüşülürken benim verdiğim bir önergeyi bana hatırlattı. O zaman Görele Mahallesi'yle ilgili "Satılık köy" diye bir haber çıkmıştı hatırlayın. Belediye Başkanı siz bir önerge vermiştiniz o önergeyi arkadaşlar bana gönderdi, bende olumlu buldum dedi. Biz her yeri takip ediyoruz."ifadelerini kullandı.


Konuşmalarının ardından Akif Hamzaçebi, vatandaşların sorularını cevapladı.

Editör: TE Bilisim