Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Cemal Sataloğlu, Coşkun Tosun'un listesinde birinci sırada yer aldı.

Beykoz Gündem köşe yazarı ve Bağımsız denetçi olan Cemal Sataloğlu, Beykoz Belediyesi'nde yapılan usulsüzlük ve hataları tespit edip gündeme getiren tek köşe yazarı olarak biliniyor.

Belediye de yapılan ihaleleri yakından takip eden Sataloğlu, bu ihaleler yapılırken 'adaletli mi, adaletsiz mi, adam kayırma var mı, yoksa işi ehline mi verdiler. Kamunun zarara uğratılıp, uğratılmadığını' araştıran Sataloğlu, Beykoz Gündem Gazetesi'de yazdığı köşeler ile gündeme getirmiş ve Belediye de bulunanların korkulu rüyası olmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün yönetiminde sayman olarak görevine devam ediyorken, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde meclis üyesi adayı olmak için yöneticilikten istifa eden Sataloğlu, Coşkun Tosun'un meclis üyeliği sıralamasında birinci sırada yer aldı.

Cumhuriyet Halk Partililerin sevilen bir yüzü olan Sataloğlu'nun meclis üyesi adayı olması, partililer tarafından sevinçle karşılandı.



Cemal Sataloğlu kimdir? 

1974 İstanbul  doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Beykoz’ da tamamladım. 1996 yılında Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Maliye bölümünde  mezun oldum.1999 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir oldum .


2013 yılında Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim standartlar kurumunun eğitim programına ve sınavına katılarak bağımsız denetçi lisans belgesi aldım. Marmara üniversitesinde  mali hukuk dalında yüksek lisans yaptım.


1999 yılından itibaren Beykoz ilçesinde kendi adımı taşıyan denetim ve mali müşavirlik hizmeti veren firmamda mesleğimi icra etmekteyim. CHP Beykoz ilçe başkanlığında 2 dönem ilçe başkan yardımcılığı yaptım.


Partimizde farklı komisyonlarda görevler aldım. 7.dönemde Beykoz Belediyesi’nin bütçe ve denetim komisyonlarında   görev alan meclis üyesi arkadaşlarıma destek verdim.  Beykoz Gündem Gazetesi'nde, Beykoz Belediyesi’nin mali işleri hakkında makaleler  ve haberler yazmaktayım.

Editör: TE Bilisim