Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Yöneticisi Muhammed Talha Enis, seçimlere iki hafta kala Bakırköy'de katıldığı iftar programında ikinci kattan düştü ve Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede olmak, Talha Enis'i oyunu kullanmasına engel olamadı

24 Haziran 2018'de yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde Acıbadem hastanesinde yattığı yataktan kalkıp, sedye ile oy kullanmaya gitti.

Beykoz Gündem Gazetesi'ne konuşan M.Talha Enis; "Ülkemizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın 16 yıllık AK Parti iktidarı ile yaptıkları ortadır. 15 Temmuz 2016 yılında yapılan hain darbe girişimi sonrası ise liderimiz Erdoğan'ın indirilmeye kalktığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü bozmaya çalışan dış güçlerin oyununu bozmak için herbir oyun önemi vardı. Bende kendi üzerime düşen görevi yerine getirmek zorundaydım ve sağ olsunlar ailem ve hastane çalışanı arkadaşlardan rica ettim 'oyumu kullanmam gerek' dedim. Onlar da beni kırmadılar ve oy kullanma işlemimi tamamladım. Bizdeki bu inanç ve iman olduğu süre içerisinde ne Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü, ne de AK Parti'yi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini 15 Temmuz'da ve 24 Haziran akşamı göstermiş olduk.

Biz bir karınca misaliydik

HZ. İbrahim'i ateşe attığını duyunca yola düşen karıncadır. Belki de bir damla su ile...

Herkes ateşten kaçarken, karınca su taşımaya devam ediyordu. Karıncayı su taşırken görenler ise; “sen şu ateşe dönüp yüzünü hiç bakmadın mı... ne kadar büyük. senin bir damla suyun ona ne yapabilir ki?”diyen kartala;

Karınca: "Olsun”, “hiç olmazsa safımız belli olur.” demiştir.

Kıssadan hisse; Bizim bir oyumuz vardı. Belki Türkiye'nin kaderini değiştirmezdi ama karınca misali, safımızı gösterelim, inandığımız doğrunun peşinde olduğumuzu, ülkemizin istikrarı bozulmaması adına görevimizi yapalım dedik. Cumhurbaşkanımıza, yeni seçilen Milletvekillerimize ve Bakanlar kurulumuza başarılar diler, ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim