Kavacık’ta emlakçı arkadaşının tavsiyesi üzerine Tokatköy 487 ada, 3 parselden müstakil bir ev alan AK Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Avukat Ahmet Deliak, Kentsel dönüşüm olacağına inanmıyor mu?

Beykoz Belediye Meclisi’nde Ahmet Deliak’ın dönüşüm alanından arsa satışı alması gündem olmuş ve Temmuz ayı 2’nci oturumunda bir yer aldığını itiraf eden Deliak, “sanki suç işlemişim gibi konuşuluyor” ifadelerini kullandı. 

Bölge halkından Süleyman Vural, Deliak’ın buradan yer almasını şu şekilde değerlendirdi. Vural: “buradan yer herkes alabilir, herkes özgür iradesi ile yerlerini de satabilir ama AK Parti'li veya herhangi bir siyasinin bu aşamada yer alması uygun değildir. Kentsel dönüşüm projesinin amacını, kullanıcılarının yerinde oturacağı yönündeydi. Bu şekilde olursa dönüşüm alanında kullanıcıları oturamaz. Madem Meclis Üyesi Deliak buradan yer aldı. Kendisi projeye inanmıyor mu? Kendisi avukat olduğundan dolayı davaları yakından takip ediyordur buna eminim. Projeye inanıyorsa, penceresini söktürmedi. Perdesini bile çıkartmadı. Evini yıktırmadı. Bizler yürütmeyi durdurma kararı aldık. Burada bu saatten sonra çivi bile sökemezler ama Sayın Meclis Üyesi Ahmet Deliak’a bir müsamaha gösterir ve evinin yıkılmasına müsade ederiz. Tabi projeye inanıyorsa” dedi.

Editör: TE Bilisim