Adalet ve Kalkınma Partisi 31 Mart 2014 yılı Beykoz Belediyesi Başkan Aday Adayı ve İstanbul 1'nci Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Kemal Kaya'dan Facebook hesabından yaptığı paylaşım Beykoz'a bomba gibi düştü.

Beykoz'da AK Parti'nin önde gelen isimlerinden biri olan Çavuşbaşı'nda oturan ve Hanefi Dilmaç'ın hemşehrisi olan Kemal Kaya'nın Facebook hesabından yaptığı paylaşım hem tepkiye, hem övgüye neden oldu.

Kemal Kaya, Facebook hesabından "Yerel seçimlerde Ak Partimizin İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç kardeşimizin Belediye Başkanlığına Partimiz adına aday yapılmasının doğru olacağını düşünüyorum" dedi.

İşte Avukat Kemal Kaya'nın Facebook hesabından yaptığı o paylaşım;



"Değerli dostlarım,
2014 yılındaki Beykoz Belediye Başkan aday adaylığımız ve sonrasındaki Genel Seçimlerde Beykozlununun ve Milletimizin haklarını korumak adına giriştiğimiz Milletvekilliği aday adaylığımız süreçlerinde sizlerden aldığımız ciddi destek ve teveccühünüz için bahtiyarım. Geçmişteki bu tecrübe ve siyasi çalışmalarımız sebebiyle şahsımıza 2019 yerel seçimlerinde aktif belli roller biçilmekte ve iyi niyetli yaklaşımlar sergilenmektedir. Ancak bu yerel seçimlerde Ak Partimizin İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç kardeşimizin Belediye Başkanlığına Partimiz adına aday yapılmasının doğru olacağını düşünüyorum. Yaklaşık 6 aylık İlçe Başkanlığı süresince Parti teşkilatımızın ciddi anlamda toparlandığını gördük. Bu süreçte Hanefi Dilmaç kardeşimize destek olacağımızı siz değerli kardeşlerim nezdinde Beykoz kamuoyuna saygıyla duyururum."

Kemal Kaya'nın yapmış olduğu bu paylaşımdan sonra Beykozlular, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hanefi Dilmaç'ın aday olup olmayacağını konuşmaya başladı.

Kaya, yaptığı paylaşımı bir saat sonra Facebook sayfasından kaldırdı.

 
Editör: TE Bilisim