AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığ İBB Hasır Restaurant'ta düzenlediği Vefa Yemeği’nde teşkilatı buluşturdu, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşundan bu yana emeği bulunan mahalle ve ilçe yöneticilerini vefa yemeğinde buluşturdu. Yüzlerce teşkilat mensubunun katıldığı yemekte Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Vefa Yemeği’ne İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ayberk Cengiz, Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kurucu İlçe Başkanı Ahmet H. Batu, 6. Dönem Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Çavuşbaşı Kurucu Belediye Başkanı Osman Şimşek ile belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, eski ilçe başkanları ve yöneticiler, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile eski mahalle başkanları katıldı.

Programın sunumunu İlçe Yöneticisi Ümit Kılıç yaptı. AK Parti’nin bugüne kadar başarılı sürecinin konuşulduğu toplantıda bundan sonraki süreçte de aynı şevkle çalışmaya devam ederek daha büyük başarılar kazanılacağı üzerinde konuşmalar yapıldı.



Başkan Hanefi Dilmaç: ‘Ortalamanın Üzerinde Oy Aldık’

Programın açılış konuşmasını yapan Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç katılımcıları selamlayarak başladığı sözlerinde: “15 Nisan 2018’de kongresini tamamlamış olan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı olarak başlamış olduğum çalışma sürecimizde henüz mazbatamı almadan bir erken seçimle karşılaştık. Bu doğrultuda daha yürütmesini dahi oluşturmadan seçim sürecine hızlıca girmiş olduk. Bu salonda bulunan tüm dava arkadaşlarımızla birlikte ortaya koyduğumuz, bizim için başarı olan, Başkanlık Sistemi Seçimleri için yüzde 56 ama milletvekili seçimlerinde maalesef yüzde 48 oyla İstanbul ve Türkiye geneli ortalamasının üzerinde oy aldık. Daha iyisini yapabilirdik. Biz Beykoz’da yüzde 54 oy alan bir teşkilat devraldık. İlçe teşkilatımızı bugünlere taşıyan bütün yönetimlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu manzarada herkesin büyük emeği var” ifadelerini kullandı.



Başkan Yücel Çelikbilek: ‘’Geri Düşmeye Hakkımız Yok"

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de kısa bir selamlamanın ardından şunları ifade etti: “AK Partinin kuruluşu bu ülke için bir şans oldu. Sizler sadece kendiniz için değil, dünya için çalışıyorsunuz. Dünyadaki mazlumların ve mağdurların daha iyi bir hayata sahip olabilmeleri için gayret sarf eden bir zihniyetin mensuplarısınız. Bizim geri düşmeye hakkımız yok. 31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde zafiyet göstermeye hakkımız yok. 2019 seçimlerinde birliğimizi devam ettirmemizi temenni ediyorum.”



Yunus Fırat Aydın: ‘’Peruk Kampanyalarının Olduğu Günden Bugünlere Geldik"

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın ise yapmış olduğu konuşmasında: “Eskiden siz bizler çocukken evlatlarınızı ihmal ettiniz. Gece yarılarına kadar sokak sokak dolaştınız. Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk gün nasıl yanındaysak, bugün de yanındayız. 2002’den beri o kadar şey yapıldı ki bu memlekette. Ben sadece bir örnek vereceğim. Bugün Dünya Kız Çocukları Günü’ymüş. Okul öncesinde yüzde 11,6’yken kızlarımızın eğitim oranı bugün yüzde 49,9’a çıkmış. Ortaöğretim ve lisede yüzde 45,2’den yüzde 83’e çıkmış. Yükseköğretimde yüzde 13,5’tan yüzde 44’e çıkmış. Birileri ‘Baba Beni Okula Gönder’ kampanyası yaparken üniversitelerin kapısında peruk kampanyalarının olduğu günden bugünlere sizlerin emeklerinizle geldik. Bugün herkesin inancını özgürce yaşadığı bir ülkeysek eğer bu sizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dik duruşunuzla beraberdir’” dedi.



Pervin Durgut: ‘Bu davayı daha ileri taşıyacağımıza inanıyorum’

Son olarak konuşan İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut düşüncelerini şöyle ifade etti: “Dünyanın en güzel şehri İstanbul’da, İstanbul’un en güzel köşesi Beykoz’da olmaktan çok memnunum. 2023’e giden süreçte 2019 Yerel Seçimleri çok önemli. Bu davayı daha ileri taşıyacağımıza inanıyorum. Ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak bizim vazifemiz. Beykoz’u da çok büyük bir seçim başarısıyla temsil edeceğiz. Yücel Çelikbilek Başkanımızın söylemlerine katılmamak mümkün değil.”

Toplantı, aynı dönemde görev yapan teşkilât mensuplarının hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

 

Editör: TE Bilisim