AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ile İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk, Osman Boyraz ve Mustafa Ataş Beykoz’un 20 mahallesine çıkarma yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ile İstanbul Milletvekillerinden Hulusi Şentürk, Osman Boyraz ve Mustafa Ataş Beykoz’a bağlı 20 mahalleyi tek tek gezerek vatandaşların istek, talep ve görüşlerini dinledi.

AK PARTİ VEKİLLERİ BEYKOZ’UN MAHALLELERİNDE

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Beykoz İlçe Teşkilatı ve milletvekilleri,“Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” sloganıyla sahaya inerek vatandaşlarla yüz yüze ve birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Beykoz’un köylerinde gerçekleştirilen programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ile İstanbul Milletvekillerinden Hulusi Şentürk, Osman Boyraz ve Mustafa Ataş katıldı.

Milletvekillerinin ziyaretlerine; AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Belediye Başkanı Murat Aydın, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile teşkilat mensupları, meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları eşlik etti.

Heyet beraberindekiler ile birlikte; Beykoz’a bağlı, Zerzevatçı, Alibahadır, Paşamandıra, Mahmutşevketpaşa, Dereseki, Poyrazköy, Anadolufeneri, Elmalı, Örnekköy, Görele, Polonezköy, Riva, Cumhuriyetköy, İshaklı, Kılıçlı, Bozhane, Göllü ve Öğümce, Kaynarca ve Akbaba Mahallelerini ziyaret etti.

ESNAF VE EŞRAF DİNLENDİ

İlk olarak Beykoz İlçe Başkanlığı’nda istişarelerde bulunan AK Parti heyeti, daha sonra Beykoz’da saha çalışmaları kapsamında esnaf ve eşraf ile buluştu.

Öğle namazını cemaat ile birlikte kılan AK Parti Milletvekilleri, mahalle merkezlerinde, köy kahvelerinde vatandaşlarla birebir ilgilendi.

Vizyon ve hedefleri sokak sokak gezerek anlatan vekiller, mahallelerde sıkılmadık el bırakmadı, ilçe sakinlerinden gelen talepleri dinleyerek, tek tek notlar aldı.

Azim, gayret ve kararlılık parolasıyla, başta esnaf olmak üzere bütün kesimlerle bir araya gelen AK Parti vekillerinin Beykoz’daki saha çalışması ilçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

HUZUREVİ’NDEKİ YAŞLILARA VE POLONEZKÖY ANI EVİNE ZİYARET

Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, saha çalışmaları kapsamında Beykoz’un Görele, Örnekköy, Polonezköy, Elmalı ve Riva Mahallerini ziyaret etti.

Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve beraberindekiler Cumhuriyetköy’de bulunan İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı’ndaki büyüklerin misafiri oldu, yaşlılarla sohbet etti.

Daha sonra Polonezköy’dekiZofiaRizi Anı Evi’ni ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, köyün tarihine ilişkin bilgi aldı.

Polonezköy ziyareti kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Canikli’ye, İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Belediye Başkanı Murat Aydın ve belediye başkan yardımcıları eşlik etti.

Polonezköy sakinleri ve muhtar AntoniVilkoşevski ile bir araya gelen Canikli, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

ŞEHİT KABİRLİKLERİNDE DUA EDİLDİ

İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Akbaba Mahallesi’nde teşkilat mensupları ve mahalle sakinleriyle çay içerek bol bol sohbet etti. Akbaba Sultan Türbesi ve şehit mezarlıklarını da ziyaret eden Ataş, şehitlerin kabirleri başında dua etti.

Milletvekili Mustafa Ataş, Akbaba’nın yanı sıra Anadolufeneri, Dereseki, Kaynarca ve Poyraz Mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.

MUHTARLAR İLE BULUŞULDU

Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ile İstanbul Milletvekillerinden Hulusi Şentürk, Osman Boyraz ve Mustafa Ataş ve beraberindekiler ziyaret ettikleri mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi, planlanan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BEYKOZ KÖY PAZARI GEZİLDİ

İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Beykoz Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan; İstanbul'un doğal, organik ve topraksız tarım bahçelerine ev sahipliği yapan; Beykoz Köy Pazarı’ndaki ürünleri inceledi.

Milletvekili Osman Boyraz, Cumhuriyetköy’ün yanı sıra Bozhane, Göllü, İshaklı ve Poyrazköy Mahallelerini gezerek vatandaşın taleplerini dinledi.

TALEPLER NOT EDİLDİ

Milletvekili Hulusi Şentürk, Alibahadır, Mahmutşevketpaşa, Paşamandıra ve Zerzervatçı köyünü ziyaret ederek Beykoz’un muhtarları ve ilçe sakinlerinin sorun, talep ve önerilerini dinleyerek notlar aldı.

Editör: TE Bilisim