AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilme amacıyla düzenlenen “Halk Günü” geleneğini yeniden başlattı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, halkın talep, sorun ve önerilerini dinlemek amacıyla ilçe sakinleriyle “Halk Günü” toplantısında bir araya geliyor. AK Parti’nin her zaman halkın partisi olduğunu belirten İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, haftanın bir gününü Beykozlu hemşehrilerine ayırıyor.

Önceki senelerde de düzenlenen fakat salgın hastalık nedeniyle ara verilen istişare kültürünün önemli bir ayağını oluşturan “Halk Günü” buluşmaları AK Parti Beykoz Teşkilatı’nda yeniden hayata geçiriliyor.

Toplantılarda, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile ilçe başkan yardımcılarıyla birlikte halkın sorunlarını dinleyerek çözüm aramaya devam eden AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, vatandaşlar ile yakından ilgilenmeye devam ediyor.

HER HAFTA YAPILACAK

İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, “Halk Günü” buluşmaları kapsamında bundan sonraki süreçte, her hafta Salı günü randevusuz bir şekilde vatandaşlar ile buluşmaya devam edecek.

BAŞKAN HANEFİ DİLMAÇ: “MAKAMIN ASIL SAHİBİ VATANDAŞ”

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı makamının kapılarının Beykozlu hemşehrilere sonuna kadar açık olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Dilmaç, “Pandemiden dolayı ara verdiğimiz randevusuz halk günü programlarımıza bugün tekrar başladık. İlçe Başkanlığımızda Beykozlu hemşehrilerimle bir araya geldik. Hem dinledik, hem konuştuk. Halkımızın derdiyle dertlendik, dertlenmeyi de sürdüreceğiz. Bizler AK Parti kadroları olarak nereden geldiğimizi ve buralarda bulunuş nedenimizi çok iyi bilmekteyiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile İlçe Başkanı olarak bu makamda oturuyoruz ama makamın asıl sahibi vatandaş, bizler sadece vekâlet ediyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim