Ramazan ayı ve tam kapanma döneminde kan stoklarının kritik seviyede olduğunun açıklanması AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nı hareket geçirdi.

Ramazan ayı ve tam kapanma dönemindeki sokağa çıkma kısıtlamaları sebebiyle kan bağışı oranlarında azalma yaşanıyor. Kızılay’ın azalan kan stokları ve immün plazma gereksinimini arttırmaya yönelik çalışmaları ise devam ediyor. Bu amaçla AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından da bir kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Hafta sonu saat 15.00 ile 01.00 arası

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, “Ramazan Paylaşmaktır” sloganı ile hafta sonu 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde Beykoz Meydanı’nda kan bağışı kampanyası düzenliyor. Saat 15:00 ile gece 01:00 arasında gerçekleştirilecek kan bağışına tüm sağlıklı bireyler davet ediliyor.

Hanefi Dilmaç: Gelin kan kardeşi olalım

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, yapmış olduğu açıklamada Kızılay’ın kan stoklarındaki azalma nedeniyle Sosyal Politikalar ve Teşkilat Başkanlığı koordinasyonunda “kan kardeşliği” kampanyası başlattıklarını söyledi.

Tüm parti üyelerine ve vatandaşlara “kan kardeşliği” çağrısında bulunan Dilmaç, “Ulusal kan stoklarının asgari seviyenin altına düşmesi riski artmıştır. Bu hayati meseleye topyekün bir katılımla destek olabilmek için kolları sıvadık. Teşkilatlarımız başta olmak üzere tüm duyarlı vatandaşlarımızı içine alan bir kan kardeşliği kampanyası başlattık. Bir derde daha deva olabilirsek ne mutlu bize.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim