AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen geleneksel iftar yemeği Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde düzenlendi.

Sosyal Tesisler'de düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı  Saadettin Çay, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, mahalle başkanları ve yöneticileri katıldı.

Gecenin sunumunu yapan Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Zafer Aslan, Cahit Sıtkı Tarancı'nın 'Memleket İsterim' şiirini seslendirdikten sonra açılış konuşması yapması için mikrofonu AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan'a verdi.



AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, sözlerine "Ramazan ayında AK Parti sevdalıları ile iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum." diyerek başladı ve ve şöyle devam etti;

AK Parti Beykoz'da ve Türkiye'de büyüyor. 40 bin üyemiz var!

AK Parti'nin Türk siyasi hayatı 2002 yılında başladı. O zamanlar Türkiye'de 10 milyonu aşkın oyumuz vardı, bugün ise 23 milyona yakın oyumuz var. O gün, Beykoz'da 40 bin oy almıştık. Şimdi ise 40 bin üyemiz var ve 90 bin oy alıyoruz.

Büyümemizin en büyük sebebi kardeşlik, dostluk hukukudur. Beykoz'da, İstanbul'da ve Türkiye'de birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin önüne hiç bir güç geçemeyecektir. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya kalkanlara fırsat vermesin.

Türk siyasi tarihinde tek büyüyerek kazanan parti, AK Parti oldu. 12 SEÇİM KAZANDIK!

2002 yılından bugünlere gelmemizin Winxbet yegane sebebi inançlı şekilde çalışmış olan mahalle teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve AK Parti sevdalılarının ayrı ayrı emekleri vardır. Canı gönülden mücadele eden kardeşlerimizden Allah razı olsun, hepsine ne kadar teşekkür etsek azdır.

En yakın seçim 2019'da gözüküyor ama biz yine de yarın seçim olacakmış gibi HAZIR OLACAĞIZ!

Türkiye'nin üzerinde dönen olaylara hepimiz şahidiz. Bu yüzden yarın seçim olacakmış gibi hep hazır olacağız. Çalışmalarımızda bir an olsun boşluğa yer yoktur. Her anımız dolu dolu geçmek zorundadır. Sizlerin de benimle aynı düşünce de olduğunuza adım gibi eminim.

Herkese teşekkür ederim.

Ramazan ayının getirdiği berekete hepimiz şahidiz. Allah'tan sofralarımıza Halil İbrahim bereketi vermesini, ülkemizin üzerinde dönen kara bulutların son bulmasını diliyorum.

Allah'tan hepimizi Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'na kavuşturmasını niyaz ediyor, bugün çok değerli vaktini ayırıp 'Gönül Soframızda' bizlerle birlikte olan AK Parti sevdalılarına canı gönülden teşekkür ediyorum"dedi.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve İl Başkan Yardımcısı Saadettin Çay'da yaptıkları konuşmada  "Beykoz AK Parti teşkilatının düzenlemiş oldukları bu güzel iftarda siz değerli AK Partiye gönül vermiş dostlarımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bizler bu 'Gönül Sofrasında' bir araya getiren İlçe Başkanımız Mustafa Gürkan'a ve onun çok değerli yöneticilerine teşekkür ederiz" dediler.

Editör: TE Bilisim