AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları 18 Nisan Çarşamba günü saat 19:00’da Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde yapılacak olan 5. Olağan Kongre de yeni yönetimi belirlerken AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş ve İstanbul il Gençlik Kolları Başkanı Av. Taha Ayhan onayı ile Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına aday Furkan Çeliker oldu.

Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker geçtiğimiz sene referandum oylaması sürecinde Mehmet Güler’in sürpriz istifası sonucu vekaleten atandığı başkanlığa referandumda göstermiş olduğu azim kararlılık ve başarı sonrasında gençlik kolları başkanlığı tebliğ edilmişti.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş ve AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Taha Ayhan’ın talimatıyla Furkan Çeliker’e başarılarının devamını ve yeni dönemde AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanından daha fazla şey beklediklerini söylediği öğrenildi.

Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker’in yaş haddinden dolayı yollarını ayırmak zorunda kalan dava arkadaşlarına çalkantılı her süreçte bir ekip bir aile olmanın gereğini getirdikleri için teşekkür ederken küskünlükleri bir tarafa bırakıp 2019’da yapılacak olan bütün seçim çalışmaları için herkese kapılarını açık tuttuklarını ifade etti. “Yeni ilçe başkanımız olacak olan M.Hanefi Dilmaç’ında dediği gibi bu bayrağı en yükseğe çıkarabilmek için teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. Dün dünde kalmıştır. Biz ise gelecek için Büyük Türkiye için çalışıyor ve mücadele ediyoruz. Bu Bahsine perspektifte şahsi küskünlükler ve kırgınlıkları aramızda tutamayız. Biz dünden daha büyük biz olmalıyız.” dedi.

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kollarında yeni dönemde görev almak isteyen herkesi parti teşkilatına davet etti.

Editör: TE Bilisim