AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz yerel basın mensuplarıyla Kavacık Birlik Kasap'ta bir araya geldi.




Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve ilçe yöneticilerinin katıldığı tanışma toplantısında, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ayberk Cengiz ve ilçe yöneticilerinin iştirak ettiği basın toplantısında Dilmaç, seçim döneminde yapılacak çalışmaların alt yapısına yönelik fikir alışverişinde bulunmak istediklerini söyledi.

Beykoz Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yılmaz Gökgöz'ün 1999 yılında Anavatan Partisi'nin anketlerde açık ara önde olduğunu ve Beykoz'u kesin alacaklarını düşünen Anaplılar, Beykoz dışından bir aday olan Şenol Öngüner'i aday yapmış ve Anavatan Partisi 3'ncü siyasi parti olmuştur. Böyle bir durumu yaşama riskiniz var mı? sorusuna Murat Aydın şu şekilde cevap verdi.



Murat Aydın: "Seçimi kazanacağımın garantisini yok"

"Hiçbir seçim garanti değildir. Benimde seçimi kazanacağımın garantisi yok. Bir tek oyum var ve kendi oyumdan başkasının oyuna güvenmiyorum. Anketlerde 20-30 puan önde dahi olsanız seçimden sonra geriye düştüğünüzü görebilirsiniz. Seçimi etkileyen bir genel şartlar bir de özel şartlar vardır. Ben Zeytinburnu’nda 20 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Orası demografik olarak zor bir bölge. Zeytinburnu’ndan gidip gelmek zaman alıyor. Ben seçimi kazansam da kazanmasam da Beykoz’a taşınmaya karar verdim.” şeklinde oldu.

Tanışma toplantısı, Murat Aydın ile soru cevap şeklinde devam etti.


Editör: TE Bilisim