AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Soğuksu mahalle Teşkilatı ile seçim iletişim merkezinde biraraya geldi.

Mahallelerde kurulan seçim iletişim merkezleri ile kendisini mahalle teşkilatlarına tanıtan Murat Aydın, bugüne kadar toplam 19 mahalle teşkilat toplantısına katıldı.

Soğuksu mahalle Teşkilatı ile gerçekleşen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediyesi Başkan Adayı Murat Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Açılış konuşmasını yapan Dilmaç, bütün Teşkilatı gezeceklerini vurgulayarak konuşmasına şöyle devam etti. "Belediye başkan adayımız açıklandığı günden itibaren teşkilat çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlamak üzere 19 mahalle de toplantımızı yaptık. 10 mahallemizi daha gezip sonlandıracağız.

Cumhurbaşkanımızın yakın çalışma arkadaşı, kendisinin tecrübelerinden yararlanmak için Beykoz'a gönderilmiştir. Cumhur ittifakı ile aldığımız oydan daha fazla oy alacağımızı düşünüyorum. Yüzde 56'nın üzerinde oy almamız gerekli. Altında oy alırsak bizim ayıbımız olur." dedi.

İlçe Başkanı Dilmaç'ın yaptığı konuşmanın ardından Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Soğuksu Mahallesi teşkilatlarına seslendi.

 



"Artık bende Beykozluyum"

Önümüzdeki haftalar Beykoz'a taşınacağım. Ben artık yeni Beykozlu ve Soğuksu Mahallesinde oturacak bir kardeşinizim. Biz, Cumhur İttifakı'nın adayıyız. Biz ittifak olarak, bayrağı Yücel ağabey den alarak çok daha fazla işler yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız.

Bu görev bana tebliğ edildiğinde benim için sürprizi. Ne zaman ki Beykozlularla kucaklamaya başladık o zaman tüm tedirginliğim üzerimden kalktı. Beykoz'a çok hizmet edeceğim. Beykozda yaşayan insanları daha mutlu kılmak için çok çalışacağım. Geçmişte edindiğimiz bilgi ve birikimlerle Beykoz'da 5 yılda 15 yıllık hizmet edeceğiz. Devletin tepesi Ankara'dan destek alacağız. Daha önce aldığımız gibi yine bu destekleri fazlasıyla alacağız.



Bu seçim ülkemizin beka seçimidir

En önemlisi bu seçimlerde ülkemizin bekasıdır. Türkiye'de kargaşa olursa, kavga olursa Beykozla ilgili hangi sorunu çözebiliriz. Bazı gruplar Gezi olayları bir oyun diyor. Gezi olaylarında olan karikatürleri aynısını Venezülla'da da yapıyorlar. Aynı senaryo, aynı oyun. Yapmak istedikleri kaos çıkartmak, kavga çıkartmak.

İstanbul ve Ankara Belediyesi gittiği zaman Cumhurbaşkanımız sorgulanacak, bu devlet sorgulanacak. 15 Temmuz'da yaşanan olayların acısı var bazı gruplarda ve bu işin rövanşını almak isteyecekler.



Size cennet vadetmiyoruz, hizmet vadediyoruz

15 Temmuz'da sokağa çıkanlarla, halkla karşı karşıya geldi. Eğer bu oyuna karşı birleşmiş iki parti var birisi AK Parti, diğer parti ise Milliyetçi Hareket Partisidir. Önceliği ülkenin birliğini, dirliğini korumaktır. Cumhurbaşkanımız dünya 5'ten büyüktür diyebiliyorsa sandıktan güçlü çıktığı içindir. Bunu yine yapabilirsek ülkemizde sıkıntı olmaz. Cennet vadetmiyoruz ama çok çalışmayı, hizmeti vadediyoruz.

Zaman kısa, sorun çok ve bizde o yüzden 5 yılda 15 yıllık hizmet etmeyi planlıyoruz. Bu seçime hep birlikte katkı vermeyi sağlamamız gereklidir. İmar ve mülkiyete bir çok sorunu çözeceğiz. Bir kısmı çözüldü ama tamamını çözeceğiz. İşsizlik konusunda olumlu adımlar atmak adına, Beykoz’u daha bilinir hale getirmek için çok çalışacağız. Zeytinburnu'nda bunları gerçekleştirdik. Beykoz'da da gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim