AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Beykoz’da bulunan aile kabristanlığını, Hz. Yuşa Türbesi’ni ve Akrabalarını ziyaret etti.

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Beykoz’da bulunan aile kabristanlığını Hz. Yuşa Türbesi’ni ve Akrabalarını ziyaret etti. Ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarına “start” veren Zeytinburnu’nun mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Ocak başından beri AK Parti İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Teşkilatı, Mahalle Başkanları toplantılarına katılan Başkan Aydın fırsat buldukça Beykoz’un önemli noktalarına da ziyarette bulunuyor. Eşi Bedriye Aydın ile Hz. Yuşa Türbesi’ne giden Başkan Aydın, hemen ardından amcası Bilal Aydın ve yengesi Fatma Aydın’ın mezarlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Aydın, Tokatköy'deki akrabalarını uzun yıllar sonra ziyaret etmesi akrabaları tarafından sevinçle karşılandı.

Aydın, Beykoz esnafına da uğrayarak sohbet etti. Beykoz’la ilgili çalışma planlarını esnaflara anlatan başkan tezgahlardan bazı lezzetleri de tatmayı ihmal etmedi.

Editör: TE Bilisim