Gündoğdu Mahallesi eski Dernek Başkanı Adem Ova, dernek başkanlığını bıraktı siyasete geçti.

Adem Ova, 23 Eylül Pazar günü dernek binalarında yapmış olduğu kongre ile, 3.5 yıldır yürüttüğü dernek başkanlığı görevini İlyas Gülaçtı'ya bıraktı.

Eğitime verdiği destekler ile dikkatleri üzerine çeken Ova, 3.5 yıldır yürüttüğü dernek başkanlığını siyaset düşündüğü için bıraktı.

Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Adem Ova, dernekçilikte elde ettiği başarıyı siyasette de sürdürüyor. Ova'nın 31 Mart 2019 yapılması planlanan Yerel Seçimlerde MHP Beykoz'dan, Belediye Meclis Üyesi olması bekleniyor.

Adem Ova: "Siyasete gireceğim için..."

"Çok değerli Gündoğdu mahallesi sakinleri, kıymetli dernek üyelerimiz, derneğimiz de 1998 yılından bu güne kadar 20 seneyi birlikte geçirmişiz. Nice 20 seneleri Allah bize nasip etsin. Derneğimizin kurulmasında vesile olan tüm mahalle sakinlerimize ve üyelerimize teşekkür ederim. Dernek başkanlığı görevine geleli 4 yıl oldu. Bu süre zarfında, dernek yöneticilerimizle birlikte çok yol katettiğimizi düşünüyorum. Bildiğiniz üzere 2019 yılında yapılacak olan Yerel Seçimler'de meclis üyeliği düşünmekteyim. Derneğimize bugüne kadar siyaset bulaştırmadım.Bugünden sonra da siyaset bulaştırmak istemiyoruz. Bizi bu dernekte tutan şey; abi-kardeş ilişkimizdir. Siyasi ve futbol tartışmalarından uzak kalmaktır. Biz hep kardeşiz, hep dostuz.

Bu düşüncemden dolayı tekrar aday olmayıp yerime çok kıymetli ağabeyim İlyas Gülaçtı'ya dernek başkanlığı görevini teslim ediyorum. Eminim ki kendisi çok güzel işler yapacaktır.

Kendisine şimdiden başarılar diliyorum. Bugüne kadar bana vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Eğer istemeden de olsa kalbini kırmış, hata yaptıysam beni affetmenizi, hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Benim hakkım varsa hepinize helal olsun.." ifadelerini kullandı.

Ova, Beykoz Gündem'e verdiği bilgi de ise; "partim bana nerede, ne görev verirse yapmaya hazırım. İlçe Başkanımız Oğuzhan Karaman ve birlikte görev yaptığım yönetici arkadaşlarımın da fikrini almadan bu yola çıkmadım. Sağ olsunlar hepsinin desteğini aldım. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Editör: TE Bilisim