Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz eski İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz Belediyesi Başkan Aday Adaylığına müracaat ettikten sonra, kapı kapı gezmeye başladı.

12 Kasım Cuma günü aday adaylık müracaatını yapan Adem Sefer, "bir günün, bir saatin, hatta bir saniyenin bile bizim için önemli olduğu bir seçime giriyoruz" diyerek kapı kapı gezmeye başladı.

31 Mart 2019'da yapılacak olan Yerel Seçimlerin, Ülkemiz, Milletimiz ve Beykozumuz için büyük önem arz ettiğini vurgulayan Sefer, "15 yıldır yönettiğimiz Beykoz'da bir çok başarıyı elde ettik. İmar sorununu neredeyse tamamlamış, yakın zamanda da İBB'den geçmesini beklemekteyiz.  Beykozlu vatandaşlarımıza, Beykoz Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmalar sayesinde de bir çok vatandaşımız tapusuna kavuştu. Beykoz'un çehresini değiştirecek, ferah seviyesini yükseltecek, sosyal ve kültürel zenginliğini arttıracak bir "Kentsel Yenileme" projemiz var. Bu projemiz de İBB'den geçtiğimiz günlerde onaylandı. Allah izin verirse, vatandaşlarımızın desteği ile bu işlemi de gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.

Beykozlulara, Beykoz Belediyesi'nin neler yaptığını ve neler yapacağını anlatan Sefer, dolaştığı mahallelerde ve görüştüğü vatandaşların yoğun ilgisi karşılaşıyor.

Editör: TE Bilisim