İstanbul Beykoz'da geçtiğimiz hafta 12 yaşındaki bir kız çocuğun 15 kişinin yaşattığı tecavüz dehşeti ortaya çıkmıştı. Bir eve kapattıkları kız çocuğuna tecavüz eden zanlılardan 9'u yakalanmış, bunlardan 6'sı da tutuklanmıştı. Şüphelilerden 6'sı ise halen aranmakta. Dehşeti yaşayan Y.Y'nin annesi iğrenç olayla ilgili konuştu. Acılı anne "keşke kızımı gözümün önünden ayırmasaydım" dedi.

Kan donduran olay geçtiğimiz hafta Beykoz'da yaşandı.

12 yaşındaki Y.Y., yaşları 14 ile 24 arasında değişen 15 kişi tarafından kaçırılıp bir evde zorla alıkonulduktan sonra tecavüz dehşetini yaşadı.

Ailesinin ihbarı üzerine güvenlik güçleri tarafından kurtarılan genç kıza bu dehşeti yaşatan zanlılardan 9'u yakalandı. Bunlardan 6'sı ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN AYIRMASAYDIM ONU

Röportaj sırasında gözyaşlarına hakim olamayan acılı anne "Kızım 12 yaşında. Oonu bir odaya kitliyorlar. Dilim varmıyor demeye. Nasıl varsın ki.12 yaşında o hala benim gözümde bebek gibi, nasıl bir adilik, şerefsizlik yaptılar. Kapının önüne bile çıkarmasınlar, gözlerinin önünden ayırmasınlar çocuklarını, keşke ben de gözümün önünden ayırmasaydım onu. Kızımı kandırmışlar. Almışlar bir odaya koymuşlar, kilitlemişler. Kızım kaçmak istemiş kaçamamış. Bağırmış, çağırmış kimse yardım etmemiş. Beni gördü boynuma sarıldı. Anne anne dedi ağladı."

 

Editör: TE Bilisim