Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Paşabahçe'de "Bahçeli Kahve isimli Cafe&Restoran'ın açılışını gerçekleştirdi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük'ün katıldığı açılışta, konservatuvar öğrencisi Mahmut Erkaya keman ile birbirinden güzel parçalarla dinleyicilere güzel dakikalar yaşattı.

Paşabahçe'de yeni açılan Restoran&Cafe işletmesine bir yenisi daha eklendi.

Gıda sektöründe “Bahçeli Kahve” adıyla açılan yeni iş yeri için görkemli bir tören düzenlendi. Beyazerguvan Caddesi, pazar sokağında hizmete giren iş yerinin açılışını Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük ve İşletme sahipleri Ferda & Mehtap Özder yaptı. Açılış törenine Başkan  Çelikbilek'in yanı sıra ilçe esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İşletme sahibi Ferda ve Mehtap Özder’in konuklarını kapıda karşılayıp tek tek ilgilendiği açılışta bir konuşma yapan Başkan Çelikbilek, "Bahçeli Kahve'nin Paşabahçe'de tarihi bir anısı, yaşanmışlığı vardır. Paşabahçelilerin burada oturup sohbet ettiği, dostlukların pekiştiği, uzun vakit geçirdiği bir yerdir. Ferda Bey ve Mehtap Hanım burada çok Kingbetting güzel iş çıkartmışlar. Tarihi dokuyu korumuşlar ve vatandaşların anılarını tekrar yaşatabileceği şekilde bırakmışlar. Beykozumuza böyle güzel, nezih bir mekan kazandırdıkları için işletme sahiplerine çok teşekkür ederiz. Bu tür mekanların Beykozumuz da olması bizleri mutlu ediyor. " dedi.

Açılışın ardından protokol üyeleri, mekanı gezdikten sonra sunulan ikramların tadına baktı.
                
Editör: TE Bilisim