Özel güvenlik alanındaki tecrübesi ve üst düzey hizmet anlayışı ile tanınan Ulusal Özel Güvenlik, Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın güvenlik hizmetlerinin yönetimini devralıyor. 

Türkiye İçin Önemli Bir İş Birliği 

Ulusal Özel Güvenlik, 7 Şubat 2020 günü itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın güvenlik yönetimini üstleniyor. Şirket, karşılama, bekleme ve kontrol noktalarında tüm yolcuların güvenli seyahati için gelişmiş bir sistem geliştiriyor ve bu kapsamda 1.000 güvenlik personeli ile hizmet vermeye hazırlanıyor. Ulusal Özel Güvenlik ve Koruma A.Ş. CEO’su Beykozlu İş İnsanı Bedri Güntay, Türkiye için büyük öneme sahip iş birliğini şu sözlerle müjdeliyor: "İstanbul Sabiha Gökçen Şehir Havalimanı’nın özel güvenlik hizmetleri yönetimini devralmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin en stratejik bölgelerinden birinin güvenliğini sağlayacağımız için gururluyuz." 

Global Standartlarda Hizmet Veren Yerli Bir Özel Güvenlik Şirketi

Geçtiğimiz yıl 35.5 milyon yolcuyu ağırlayan ve yolcu büyüklüğü açısından Avrupa’nın 12’nci büyük havalimanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı için hazırlıkların tamamlandığını vurgulayan Güntay, "Konuklarımız güvenliklerinin emin ellerde olduğundan emin olabilirler." sözleriyle havalimanı güvenliği için özenle hazırlandıklarını dile getiriyor. Ulusal Özel Güvenlik, son teknoloji ekipmanları ve uzman personeli ile tüm yolcuların güvenliği için çalışmalarına hazırlanıyor.

Ulusal Özel Güvenlik ve Koruma A.Ş. Hakkında

2004 yılında kurulan ve Candemir Holding bünyesinde faaliyet gösteren Ulusal Özel Güvenlik ve Koruma A.Ş., 15 yılı aşkın süredir yüzlerce büyük firmaya, binlerce uzman personeli ve son teknoloji donanımı ile hizmet veriyor. Bilgi ve deneyimini hizmet odaklı anlayışı ve yenilikçi bir vizyonla tamamlayan Ulusal Özel Güvenlik, dünya standartlarında güvenlik hizmeti veriyor. Ülkemizin özel güvenlikteki lider markası olan Ulusal Özel Güvenlik ve Koruma; havaalanı, plaza, şantiye, banka, depo, eğitim kurumları, fabrika, alışveriş merkezi ve mağaza güvenliği gibi farklı faaliyet alanlarında müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor. Daha önce Bodrum Havalimanı ve Mardin Havalimanı için güvenlik hizmeti sağlayan firma, özel uzmanlık isteyen bu alanda geliştirdiği üstün sistemler ve profesyonel personel kadrosu sayesinde müşterilerine en iyi hizmeti sunuyor.

Editör: TE Bilisim