Remax Oksijen Gayrimenkul Uzmanı Kemal Fındıkçı gayrimenkul yatırımının Beykoz’da 2021 - 2022 yılları arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığını belirterek, deneme bo nusu
, son 5 yılda Beykoz’da 300-500 bin TL fiyat bandında olan 120 m2 3+1 bir evin 2022 fiyatının 3-5 milyon arasında fiyatları bulduğunu açıkladı.

Fındıkçı, “Beykoz’da arsa satışları ve Bahçeli ev satışlarında bir önceki yıllara göre daha da arttı. Bunun en büyük etkeni ise pandemi süreci olmuştur. Apartman dairelerde oturanlar evlerinde tutsak kaldı. Bu da insanlarımızı Bahçeli ev aramaya itti. Haliyle Beykoz’a yatırım yapmaya geldiler. Yatırımlarını yükselen enflasyona karşı korumak isteyenler de yüzünü gayrimenkule çevirdi. Gayrimenkul yatırımı, tüm vatandaşlarımız açısından büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Beykoz’da 5 yıl önce yatırım yapmış bir vatandaşımız yatırımı neredeyse 10’a katlamış durumda. Ama bugün yatırım yapılır mı diye soracak olursanız da “EVET” Beykoz’da her türlü yatırım yapılır. Beykoz, her şeyi ile değişecek. Yolları, sokakları, evi, kültürü, sosyo-ekonomik yapısı… “dedi.

Beykoz’da yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımızı,  Çavuşbaşı’nda bulunan Remax Oksijen ofisimize çay içmeye bekleriz.

Editör: TE Bilisim