Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla dünyanın önde gelen ilaç firmalarından biri olan Novartis, Beykoz Soğuksu İlkokulu’nun kütüphanesini yeniledi. Kütüphanenin adı Soğuksu İlkokulu öğrencilerine yapılan anketle “Küçük Mucizeler” olarak belirlendi.

Kütüphane açılış törenine Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Novartis İlaç yöneticileri katıldı. 

İstanbul, 8 Kasım 2019 – 1957 yılından bu yana sağlık alanında dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olan Novartis, öğrencilerin eğitimlerine küçük bir katkı sağlamak hedefiyle Beykoz Soğuksu İlkokulu’nun kütüphanesini yeniledi. Soğuksu İlkokulu Müdürü Beytullah Akkurt’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen kütüphane açılış törenine Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Novartis İlaç yöneticileri katıldı. 

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı açılış töreninde gerçekleştirdiği konuşmada şöyle dedi: “Novartis gibi köklü bir sağlık kuruluşunun sadece sağlık alanında değil, eğitim alanında da çalışmalar yapmasını mutlulukla karşılıyoruz. Novartis’e bu güzel girişimlerinden dolayı teşekkür ederim.” Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmanın iyi bir gelecek için çok önemli olduğunu vurgulayan Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, “Bu güzel kütüphanenin Soğuksu İlkokulu öğrencilerine hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Öğrencilerin yeterli olanaklarla daha iyi eğitim almalarını sağlamak için küçük bir adım attıklarını belirten Novartis İş Birimi Direktörü Şeyda Gürer, “Soğuksu İlkokulu’nun kütüphanesini yenileyerek Küçük Mucizeler’i yarattık. Küçük Mucizeler kütüphanesinin ismini Soğuksu İlkokulu öğrencileri belirledi. Dilerim derslerinden arta kalan zamanlarda buradaki kitaplardan olabildiğince faydalanır ve eğitimlerine katkı sağlarlar. Novartis olarak, çocuklarımıza destek olmak için elimizden geldiğince küçük mucizeler yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim