Kavacık Borsa Ortaokulu, eski ismi Kavacık Çamaltı Ortaokulu mezunları, geçtiğimiz hafta sonu geleneksel hale getirdikleri buluşmayı organize ettiler.

İstanbul Beykoz Mahalleleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir İleri ve Başkan Yardımcısı CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyesi Bahar Doğru'nun da davetli olduğu mezuniyet törenine Başkan İleri ve Doğru, aşure yaptı. Çamaltı Ortaokulu mezunlarının uzun yıllardır dostluklarının bozulmamasının çok güzel bir şey olduğunu ifade eden Başkan İleri ve Meclis Üyesi Doğru, "tatlı yiyip tatlı konuşalım, Allah bu sohbetlerinin, dostluklarının ömür boyu sürmesini" temenni ettiler.

Aralarında down sendromlu bir gencin de olması Başkan İleri'nin dikkatinden kaçmadı. Genç öğrenciyle yakından ilgilenen İleri, "dünyanın en iyi kalpli insanları olan kardeşlerimizin her zaman yanlarındayız. Aşuremizi de çok beğendi sağ olsun. Böyle güzel bir etkinliğe davretlerinden dolayı okul aile birliği başkanı İlker Çırpıcı Bey'e ve mezunlarına çok teşekkür ederim." dedi. 

Editör: TE Bilisim