Dokuzuncu kez organize edilen, "O'nu o'ku yaşa" temalı siyer yarışmasına başvurular devam ederken, diğer yandan 2 Şubat'ta yapılacak sınav hazırlıkları da sürdürülüyor.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Beykoz Şube Temsilcisi Nasır İslam, "kaybedeni olmayan yarışmaya gösterilen teveccüh her yıl katlanarak artıyor." şeklinde konuşuyor.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından, "Onu Oku, Onu Yaşa" sloganıyla Türkiye genelinde düzenlenecek olan Siyer sınav yarışması son kayıt başvuru tarihinin 17 Ocak 2019 olduğunu açıklayan Mehmet Nasır İslam, sınavın 2 Şubat 2020 tarihinde yapılacağını kaydetti.

Sınavda dereceye giren 7 kişiye Umre ödülünün yanı sıra binlerce hediyenin de verileceği yarışmada ayrıca yarışma kaydı esnasında yarışma kitabının arkasındaki barkotlu numarayı girenler arasından yarışma komisyonu tarafından 3 yarışmacı arasında kura ile bir adet cumhuriyet altını, bir adet yarım altın ve bir adet çeyrek altın ödül verilecek.

Yarışmaya katılacak öğrencilere başarılar dileyerek ailelere önemli tavsiyelerde bulunan Nasır İslam, kaybedeni olmayan yarışmaya kayıt yaptırmak için öğrencileri uyardı.

Peygamber Sevdalıları Beykoz Temsilciliği olarak 7 den 70 başta kendimiz ve ailemiz olmak Üzere, tanıdığımız herkesi bu güzel kervana davet ediyoruz" şeklinde konuşan Nasır İslam, bütün Beykoz halkı bu anlamlı sınava davet etti.

Umre ödüllü Siyer Yarışmasına bu linkten başvurabilirisiniz. YARIŞMAYA BAŞVUR

Beykoz'dan kitap temin noktalarına ulaşabilmek için 0531 325 26 55 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz...

Editör: TE Bilisim