Çavuşbaşı Gündoğdu Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Ova, Gündoğdu Nene Hatun Ortaokulu Müdürü Mehmet Coşkun'dan plaket aldı.

Gündoğdu Mahallesi Dernek Başkanı Adem Ova, eğitime destek vermekten vazgeçmiyor.

Gündoğdu Mahallesinde bulunan Nene Hatun Ortaokulu'na 4-5 yıldır vermiş olduğu maddi, manevi vermiş olduğu desteğe okul müdürü Mehmet Coşkun duyarsız kalmadı. Coşkun, "Adem Ova'nın uzun zamandır okulumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Bu yüzden Adem Ova Bey'i plaketle ödüllendirdik. Eğitime böyle katkı sağlayan insanları başımızdan eksik etmesin" dedi.

Okul Müdürü Mehmet Coşkun'dan eğitime destek verdiği için plaket alan Adem Ova, "Ekonomide, sağlıkta, sanatta, sporda nerede bir problem varsa onun temelinde eğitim yatmaktadır. Gelecek nesillerin iyi bir eğitim görebilmesi için ekonomisi iyi olan, olmayan, yardım edebildiği kadar maddi-manevi eğitim kurumlarına destek vermelidir. Ülkemizin geleceği burada okuyan evlatlarımıza emanettir. Bu yüzdendir ki; bizlerin katkıları, burada bulunan öğretmenlerimizin çocuklarımıza, evlatlarımıza, geleceğin yarınlarına vermiş olduğu eğitimin yanında zerre değeri yoktur. Allah onlardan bin kere razı olsun. Bu plaketi bana layık gören Okul Müdürümüz Mehmet Coşkun'a da canı gönülden teşekkür eder, saygılar sunarım" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim